Hy az első 1be tevésnél nekem is ezt csinálja néha szerintem se gond melegen meg soha nem csinálja. Én is megcsináltattam a féket előre 210 tárcsa meg komoly egy dugos nyereg mert az a gyári két kisdugos elég gyengécske sajna de ezel most nagyon faja lett én is gondolkozom hogy amit levettem elöröl azt felrakom hátra kézisre megcsinálva
Tesóm az udvaron épp került a pittel és ez lett az eredménye! Amúgy csak annyi baja van, ha a tengelyt kiszedjük, akkor csavar fogja a fémes telószárat és az alapból elég szépen lötyögött amúgy is, szóval laza volt!
Hidegen nekem is van, hogy megfullad az első egyesbe rakásnál, szerintem ez normális, sőt, ha nem jár a motor, sebességben behúzott kuplunggal is fogja a kereket!
Ha melegen jól működik, szarj rá! Esetleg állíts kisebb holtjátékot a bovdennek!
Háá.
Na ma meglégtelenítettem a féket, de elégé gyenguszka, valószínűleg vissza fogom szerelni a lábféket, a kézihez meg felrakom az első kétdugós nyerget, mert az elsőt úgyis combosítani akartam.Szal az meg kap egy japó 2dugóst, meg fentre valami normális pumpát. Csupafék canga lesz. Ércsük?
9-10-11.-én Szerencsen ütöm el az időmet.Rávettem a csajomat,hogy 10.-én kiránduljunk 1-et Visontára.Nyilván viszek egy pitet!Csatlakozás?
Ha melegen jól működik, szarj rá! Esetleg állíts kisebb holtjátékot a bovdennek!
Ha a pitemen hidegen nem emel ki a kuplung akkor mi lehet a baj?
Na ma meglégtelenítettem a féket, de elégé gyenguszka, valószínűleg vissza fogom szerelni a lábféket, a kézihez meg felrakom az első kétdugós nyerget, mert az elsőt úgyis combosítani akartam.Szal az meg kap egy japó 2dugóst, meg fentre valami normális pumpát. Csupafék canga lesz. Ércsük?