ja oké csak nemtudtam melyik számom van meg neked mert én én félévente elhagyom a telómat . utoljára hegyalja fesztiválon ébredtem üres zsebbel meg lábnyommal a hátamon
na király 30/8278943 délelőtt jó esetben iskolában vagyok egyedül szerdán nem tudok kiugrani onnan. viszont ha megmondod majd előre melyik nap akkor intézkedem. délután bármikor jó vagyok
Leírom mostanság vmeik nap mélben, h kb hánykor, hány órát kéne zakatolni, aztán találjátok ki, h milyen feltételek kellenének
Hangositás, szinpad van, a stuntosokkal egy szálláshelyen meg is aludhatnátok.
Vagy lehet holnap felhílak
Május15.re toltuk át, mert a város vezetése baszakodott velünk az előző időpont miatt, mert éppen egybeesett volna valami úszóbajnoksággal.
Jönnétek valami ricsajt csinálni?
Háj! Kedden Kecsón ráérek.
Az a 10-11 hétvége azért bizonytalan, mert akkor talán repülhetnék egy hátimotoros ernyővel, de még nem száz, mert ezt a fajta repkedést sokkal jobban korlátozza az időjárás, mint a sima, földön való motorozást.
végeztem!Holnap megyek haza és rakom össze a verdám!
Kedd Kecskemét?Hmmm
lehetséges.Nagyon király pálya.A pancsi ring is,volt rajta Pit euro kupa is!
Z! akkor te 11.-én nem érsz rá?
Hangositás, szinpad van, a stuntosokkal egy szálláshelyen meg is aludhatnátok.
Vagy lehet holnap felhílak
Jönnétek valami ricsajt csinálni?
Az a 10-11 hétvége azért bizonytalan, mert akkor talán repülhetnék egy hátimotoros ernyővel, de még nem száz, mert ezt a fajta repkedést sokkal jobban korlátozza az időjárás, mint a sima, földön való motorozást.
Kedd Kecskemét?Hmmm
lehetséges.Nagyon király pálya.A pancsi ring is,volt rajta Pit euro kupa is!
Z! akkor te 11.-én nem érsz rá?