Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már nagyon nehéz 60-80e alatt kifogni olyat ami papíros és jo felujjítási alap...azt átiratod és mindjárt 100 körül jársz...aztán még hozzáse kezdtél
hát némelyik ára elég ilyesztő
ismim 350ért adta el az övét, apám 200 ért...
láttam hirdetve 600 ért sőt 1 mill ért is...
ha rendesen meg akar valaki egy ilyet csinálni akkor 300alatt nem ússza meg...plusz a sok saját munka
enyém 2002 ben kapott rendszámot: akkor ált meg ugy 120ban, de magát az alapmotort nem kellet megvennem és a fényezését is én/mi csináltuk...
azóta volt egy full blokk felújjítás: kb 30ban állt meg...anyagárban plusz a fötengely szét+össze és a furás munkadihja amit nem én csináltam...

és még költhetnék rá ugy 100at és akkor szép kifuffogo lenne rjta
Jó gépek azok...haveréknak áll egy tök gyári állapotú T5 a garázsban,próbáltam megkérdezni mennyi lenne az ára,de nem eladó
aztat hát
az első teloban még olaj sincs... simán beledugtak egy rugót aztán kész...a fék botrányos.. ugy kell átrimánkodni műszakin mindig...
Jó reggelt!
Állítható gyors-lassú csillapítás? Radiális fék alul-felül?
van ott rugó,, de más mércével gyártották mint a mostaniakat
Kemény rugózás? inkább a rugózás hiánya
Az én kis potyautsom már az RR-t is nagyon várja,pedíg sztem nem egy fotel lesz azon a hátsóülés,de nem baj...én viszem mindenhova.
nem,dehogy...
neki a kényelmes motor adja a motorozás élményét...
X9,Burgman, CB 500 ezeket nagyon szerette,, a Pannónia is jo neki csak a kemény rugózását nenm szereti
Értem. Lehet nem zsörtölődne a kénylem miatt,kárpótolná az élmény Mondom lehet....
köszi,,, csak álmodozok
használatra nem lehet ilyet, Páromnak kényelmetlen lenne
Ha használatra veszed,akkor jó ár,eladásra már nem annyira
aham
Már az osztottlámpás verzió?
Remeteréttől-Abaligetig nagyon kellmesemet lehet vele menni még két személlyel is Nem marad szégyenben nagyobb gépek melett sem,csak barátnőm igen félős a robeszen hátul. Busán bezzeg sosem félt...
Balázs!
szerinted 2000es magyar forgalmis ZX6 ért jo ár a 700?
tudom sokmindentol függ.. de mégis kb...
olyan tempoval jott szembe hogy a golf tetőablaka becsukódott
Volt egy szigorú karika Beverlyvel ?
Elképzelhető Dacoltunk az időjárással....egy forintot nem adtam volna arra,hogy elázás nélkül megússzuk,de mégis sikerült
FANO! Áprilisban biztos nem. Ha lesz vmi,csörgetlek.
aszem vasárnap láttalak benneteket Orfűre fele menet.. golffal füstöltem fölfele
OK, mert akkor áprilisban sajnos még nem fog kigurulni az RR.
Számom: 30/378-3855
Ha jó idő lesz vmikor a héten,akkor összefuthatunk vhol a környéken,ha gondolod. Bár én momentán csak lazában robogózva-barátnővel adom elő a motorozást,szóval egyenlőre csapatásról még nem lehet szó
OK, ez majd érdekelne.
Ezt majd inkább személyesen
Szét kellett vágni a gyári és kicsit kibelezni?
Átmegy a műszakin így?