Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztabüdös....va .Nagyon királyul néz ki.Nekem mint múltkor is mondtam ezek az RR ek ( és az 1000 RR ) jönnek be legjobban kinézetre.Mondta dzsozé tesó hogy fekete ezüst de így látván tényleg fullosan gyönyörű a vas .
Hali! Jaja,megvan a szerkezet,de már bontás alatt van a lelkem. Minnél előbb elkészül,annál jobb kedvem lesz
Előzetesben pár kép róla:
Yamaha Hilcz Vam 600-as fazerjük és Xjr400-asuk használtan. Egy kukkantást megér...
Hy skacok.Nem tudja valaki a motor-ház motorkereskedés tényleg megszünt?Sógorom is motorb..zi lett hirtelen és kéne neki valamilyen mocc max 5-600 ccm ig és zséébe is hasonlóan.Sport vagy esetleg túra (sporttúra)kellene neki.Tegnap voltunk:Endúró motorbolt,Rmc,Megamotors honda,Steelhorse,Szösziék.Valaki tud még helyet ahol vannak használt moccok?

Fire.Hallom megvan az új moci a következő project-re.Mikor lehetne megnézni az új szerzeményt?
Kár volt.
Megint egy Tuono-val kevesebb lesz a környéken...
A végén egyedül maradok, ennek nem örülök.
hát én nem láttam csak mesélték hogy gyorsan ment és állitolag valami kocsi miatt rántotta fére a kormányt valoszinüleg besokalt de nem emlékszik semmire a srác
Akkor még a régi fajta Tuono volt, olyan mint az enyém.
Ő volt a hibás a balesetben?
haj kingston a honvédban van a trauma b 106
üdv fano a moci 2004vagy5ös nemtudom pontossan a haveromé harkányi a srác elég nagyot kapott a moci
helo. oylan kérdésem lenne hogy nem tudtok e itt pécsen olyan embert akinél vannak új gumik kisebb méretbe. itt 110 és 150 esre gondolok kis 125 ösökre:D
köszi
SZiasztok! Dzsozé nem mondjátok komolyna hogy a Zoli elborult? Nincs egy hete hogy dumáltma vele, azt csidálkoztam is hogy a napokban nem látom..... Na te kurva élet....
Ma dombóvár közepén is ki ment egy autós egy GS500 elé....a csávót a mentő vitte el, az autónak meg épp meg karcolódott a festése.....
Hy! Boccs Roli h nem jöttem ma...nekem kicsit késő volt már akkor. Hétvége sztem jobban összehozható, akkor több a szabadidőm
X. SZEGEDI MOTORSHOW MÁJUS 09. SZEGED, JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA

STREETFIGHTER SHOW
TRIÁL BEMUTATÓ
ÉPÍTETT MOTOROK
HASZNÁLT/ÚJ CUCCOK ADÁSA-VÉTELE
GYERMEKRAJZ VERSENY
MOTOROS HALÁLGÖMB
ÍJÁSZBEMUTATÓ

BEUGRÓ 700 FT.

ÜDV
GHOST'S MC SZEGED CHAPTER

PLAKÁT:http://www.ghostsmc.hu/index.p...
Hali!
Tényleg összetört egy piros Tuono?
A régi vagy az újabb volt?
Átadom!
Jó éjszakát!
Én is megalszok!
jolvan zroli örültem hogy beszéltünk üdvözlöm a szultát most énis megyek csobbanni meg csicsizni jocakát még beszélünk hali
Áááá!
Sóherkodtak csak!
Sima orvosi fém volt!Legalábbis azt mondták!
Jó éjt!
Akkor holnap ha felétek megyünk dobok sms-t!
elraktad volna emlékbe biztos platina volt annak én is örültem volna ha megkapom
hali joccakát
a pihenönél a balosba felfelé jo nagy krátátert csinált a moci a partoldalba aztmondták elégé huzta neki a yard nemtudta megálapitani a sebességét nem volt féknyom
Nah Én mek aludni. Ha mentek vmerre holnap dobjatok egy sms-t! jóéjt
De át tudok!
Azóta műtöttek még 1x!
Kiszedték a csavart!És nem adták oda!
Én sztem 3-ig melózom ha minden jól megy...
Részemről rendben van!
A héten egyik délután mindenképp fel szeretnék nézni Pécsre délután!
Vagy holnap vagy csütörtökön!
De szerintem csütörtök lesz belőle!
A számod elmentettem!
Az én számom:06 20 964 42 09!
Holnap 2ig melózok aztán utána elindulunk valamerre!