Igen van! Az LX-et elküldték 1 háborús övezetbe projektet menedzselni. Az Atesz meg a Csilla kezei közé került. De mivel minden 2 kezelést én végzek 1 baseball ütővel így a gyógyulása tavasz előtt nem vérható!
Motoros Tréninget és Börzét rendezünk a Visontai Gokart Land pályán!
Utcai motorosok, Supermotosok, Scooterek,Simsonok, Mz-ek, bevonásával!
Vezetésteknikai bemutató, gyosasági motorosok utánpótlás, bemutatója! Délután minden kategória megméretheti az egész éves tapasztalatát, tudását 10-12 körös edzőverseny keretében!
Kedvező nevezés, értékes dijjak! Ezen a napon, igyekszünk mindenki figyelmét felhívni a közúti közlekedés veszélyeire, elméleti és gyakorlati jótanácsokkal is ellátjuk a megjelenteket és ha valaki igényli, még a motorja műszaki állapotát illetően (gumi, fékek, stb.) is tudtunk ötletekkel és segítséggel szolgálni.
Látva a legtöbb motoron díszelgő neves sportdobokat, úgy gondolom ha nehezen is, de kifizethető lesz a csekély részvételi díj, különösen ha egy óvatos hempergőzés során összeszaladó kárösszeghez viszonyítjuk.
Egy Fontos Tény! Ha 200-al csapatva előtted 60 méterre valami eléd fordul, vagy elzárja az utadat, nagyjából 190-el fogsz belecsapódni, míg 90-el motorozva biztonságban meg tudsz állni!
Ugye azért egy kicsit elgondolkoztató!
Ez azért is kiválló ajánlat mert ezen a hétvégen egyik verseny sem marad el amiatt mert eső lesz.
A Kamoto Svéd Open is meg a GSXR Klub kupa is elindul eső esetén is.
Ha igaz lenne az a 90 % akkor az nagyon megéri
Természetesen ha nem öregebb gyártású kb 5 évnél.
Mégegy tipp: esőgumiból az ezresekre is 180 as hátsót teszünkt tehát nem kell megijedni ha ez is 180 as lesz
Szakértő módon megvizsgálva kiderült, hogy a leeresztést okozó elváltozás az éjszaka folyamán jött létre. Ezt bizonyítják a nyomok egyértelmüen. Vagy azért mert nagyobb terhelésnek volt kitéve mint amit elbír! Vagy lehet, hogy direkt kiszúrtad? Szerintem az utóbbi!
Én tudom mi történt! Önös érdekből kiszúrtad, hogy azután kényelmesebb fekhelyed legyen! Aztán............
Utcai motorosok, Supermotosok, Scooterek,Simsonok, Mz-ek, bevonásával!
Vezetésteknikai bemutató, gyosasági motorosok utánpótlás, bemutatója! Délután minden kategória megméretheti az egész éves tapasztalatát, tudását 10-12 körös edzőverseny keretében!
Kedvező nevezés, értékes dijjak! Ezen a napon, igyekszünk mindenki figyelmét felhívni a közúti közlekedés veszélyeire, elméleti és gyakorlati jótanácsokkal is ellátjuk a megjelenteket és ha valaki igényli, még a motorja műszaki állapotát illetően (gumi, fékek, stb.) is tudtunk ötletekkel és segítséggel szolgálni.
Látva a legtöbb motoron díszelgő neves sportdobokat, úgy gondolom ha nehezen is, de kifizethető lesz a csekély részvételi díj, különösen ha egy óvatos hempergőzés során összeszaladó kárösszeghez viszonyítjuk.
Egy Fontos Tény! Ha 200-al csapatva előtted 60 méterre valami eléd fordul, vagy elzárja az utadat, nagyjából 190-el fogsz belecsapódni, míg 90-el motorozva biztonságban meg tudsz állni!
Ugye azért egy kicsit elgondolkoztató!
Györfi Alen egy 7 éves öreg vizest tett fel májusba, nagyon fogott vizen!
Én 189-el száltam el és egy teljes ellenörzö posztot csúsztam a Ringen!
A Kamoto Svéd Open is meg a GSXR Klub kupa is elindul eső esetén is.
Ha igaz lenne az a 90 % akkor az nagyon megéri
Természetesen ha nem öregebb gyártású kb 5 évnél.
Mégegy tipp: esőgumiból az ezresekre is 180 as hátsót teszünkt tehát nem kell megijedni ha ez is 180 as lesz
Csütörtökön a Diegos TGK ban lesznek! 10ezer/db és 90%-ak!
Iható egyáltalán Még senki nem vakult meg tőle, de azért biztos, ami biztos ...