Hát nem volt "low cost" az idei szezon az biztos... 1 db K9 1000 thanks to Suzuki Austria 1 db karcmentes (volt) CBR 954 amelyet Adyliget-nél raktam be a Budai Park Erdő Zrt területére, annyira siettem egy vagina után az utóbbi bringát ki kellett csengetnem mivel nem az enyém volt ....
igen... de közben nem égett a szárnycsonk, ahol korábban a hajtóműgondola volt... és nem indították a második rakétát... bár jobban élvezném azt, amikor egy Me109-ben ülök, és leszállásod közepette 20-assal szegelném a fülkét.. hhmm...
ugy érzem ebben veszíteni fogok.én csak egyszer basztam meg egy vasoszlopot térgyekaláccsal ugy 16 évesen.fájtbasszameg de valahogy kirakták a pázzlt.aszonták legközelebb üljek székre
hhhmmm... 2008, H ring.. gyors jobbos a lefelé egyenes előtt.. 4.-ben megúszó hátsó... gázt záró "leszúrtrittberger" a'la LX... highside... nem esett jóól na...
Valószinűleg ez volt a gond. 11 után hullottak az emerek mint a legyek. Volt egy kollega aki előttem dobott egy szaltót. Majdnem mentem utánna mert azt néztem hogy mit "csinál".
LX