Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nembiztos.lehet hogy csak Ő igy parkol
mivan? má' megint pereceltél?
hívom
Hívd fel: 70 / 5567788
k4-k5-höz vkinek fékkar van?
neked nem volt ilyen a kaffasakin?
na hidd el amit Dave ír.. igazából csak a melegek rakják fel... egyébként pedig valóban azért amit Dave ír...

LX
Elvileg azért rakják rá,mert ha perecelsz és eltörik a tartály valamilyen szinten meggátolja az olaj kifröccsenését.

Gyakorlatilag meg szerintem úgy is tőben fog letörni a tartály és cseszheted a csiklószorítódat.
Tutis kolléga!

Olvastad a hccázas forumban a fékbetéttel kapcsolatos kérdésemet? Van valami elképzelésed?
akkor marad a C kösz
a: hűti az olajat mert jéggel van teli mint a gumimelegítő.
b: egyszerűen jól néz ki

Válaszd ki melyik tetszik...
hi!

Itt vannak nagy pályamenők lenne 1 kérdésem amit nem értek

olajtartályra miért raktok ilyen csuklószorító félességet ?
a mersz árak is elég húzósak szerintem , persze ha tag vagy akkor free, de ha nem akkor lehet nyúlni a zsebbe rendesen!
Kár hogy nem Te viszed most is. Amúgy a jelenlegi ár szerintem az átlag osztráknak is húzós, ennek még a fele is sok...
ugyanaz a csavar amit mulkor ki kellett szikraforgácsolni.megint ugy beállt a nyergbe hogy csak törnek bele az imbuszok vagyis mostmár a torx-ok és a sokszög kulcsok
Természetesen elment a Tízes.
De ha a későbbiekben is érdekel hasonló, akkor szólok ha gondolod...
A Pan ringen én vittem a Panphoto-t 6 évig, csináltam magyar csomagárat, volt is rá igény, az osztráknak nem érdeke a magyar aprópénz...szopjon lovat.
kurva fékbetétcsavar.nem bírok vele.6.szerszámnál tartok
A francba
Hagyjuk. Te úgyis csak balra tudsz fordulni .
Miez mi Valami pályázat
Ugyan Cartagenaban készültek ezek a képek és még a régi motorral, de szerintem egész jó "alapanyagok".
P.ringen csinálnak egy csomó "hátsó képet" de rohadt drágán adják darabját. A tegnapi képeim 125 Eurót kóstálnának ( az egész napért fizettem 69-et ). Nem is értem ki veszi meg ennyiért...