Sziasztok. Aki érdeklődik a pályamotorozás iránt, illetve most kezdi, annak ideális lehetőség az EuroRing. A versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-as autópálya mentén, Örkény határában található, gyakorlatilag az M5 mellett fekszik. Teljes hossza 2750 m – ebből a célegyenes 330 m. A célegyeneseben elérhető legnagyobb sebesség megközelítőleg 140 km/h, így kezdőknek és bátran ajánlható, valamint azok is élvezni fogják akik nem sportmotorral rendelkeznek.
A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, - átlagosan 10 méter. 9 cm-es vastagságú aszfaltburkolattal rendelkezik. Jelentkezni a www.movemotors.hu oldalon lehet.
http://www.generalmechatronics...
Én most ezt használom. A GP Cronot úgy vertem földhöz, hogy karfiol lett. Bár nem régóta van nálam de eddig jelesre vizsgázott.
Szasztok! Nem beleugatni szeretnék, de nem jó a többkomponensű guma, KisTuningnak? A széle tapad, és ótópályán is nyelezheti neki.Hmm?
És ha már volt pofám ide írni...... .........Nem tud valaki, köridőmérőt, ócóé?
Egyetértek,bár én nem vagyok még mérvadó gumiügyben,hova milyen jó.Nekem bejött most a Dunlop nagyon,jó pár másodperc mínusz:))))))
Viszont a Corsa is jó.Kinek a pap,kinek a papné:))))
Pirelli diablo supercorsa sc1 vagy sc2 előre, hátra tökéletes a sc2. A dunlop d211 pedig valami brutális. Időjárás és az aszfalt hőmérsékletétől függő, hogy mikor melyik komponens a megfelelő. Ezt még a nagyok is csak nehezen tudják megmondani. Persze ezek bóóótba kújva drágák. Keresd Blályent(Briant), segíteni fog mindenben. Tőle azt kapod amit mond. Ha mégse akkor szó nélkül cseréli. Bár ebben nem vagyok biztos, mert én még nem jártam így vele. Sokan dícsérik a mez-t is de én nem igazán szeretem. Persze ettől még lehet jó gumi, sőőőt. De nekem nem kell. Én a dunlopra esküszöm. De az utcán szerintem naon kopik, bár én ott már nem motorozom. Ideális lehet számodra a pirelli diablo supercorsa. A Kispataki azzal rajzol 1.53-akat sorban egymás után.
Nem is beszélve arról, hogy nagy általánosságban a pirelli és mez slick-et vágják ami nagyon vékony falvastagságú gumi. Én félnék használni. De valóban sokan használják és meg vannak vele elégedve. De ne felejtsétek el, hogy azt a vágott slick-et már valaki használta, esetleg meg is fordította. Persze ebből még nincs baj. Aztán megvágják és ti azt hiszitek, hogy hűdefasza. Pedig nem. Mert ugye a sebesség az nem játék. Inkább keressétek a BLÁLYEN nevű forumtársat és vegyetek tőle 1-2 ezer ft-al többért utcán is használható gyárilag mintás pályagumit. Pl:Pirelli diabló supercorsa, Dunlop d209,211,stb. De majd Ő úgyis elmondja amit kell. Legyen eszetek. Peace.
azt mondod érdemes lenne egy utcai gumit venni ?
mert én nekem kibaszottul zabálja a közepét. sokat megyek autópályán. Meg én az összes pályára lábon viszem le a motort. szóval akár hogy is vigyázzok rá az a része kopik legjobban. viszont a lényeg az lenne hogy tudjak pályázni mert a szélén van annyi anyag viszont utcán is bírja egy darabig ne 3hét múlva megint gumit kelljen keresnem ....
ha ez miatt kerülsz kórházba azt fogod vádolni aki megvágta?jártak már igy néhányan.én nem fogok mert nem támogatom a vagdosást.10 e ft-ért lehet gyári mintás jó állapotú használt gumit venni ,d208,K1,K2,diablo corsa III,stb.féken gumin nem kéne spórolni de ti tudjátok.
A pálya szélessége a célegyenesben 12 méter, a többi szakaszon, - átlagosan 10 méter. 9 cm-es vastagságú aszfaltburkolattal rendelkezik. Jelentkezni a www.movemotors.hu oldalon lehet.