én ezt nem értem... féktávon hogy tud beszitálni? de lehet csak én nem értem.... nem inkább ráz az eleje? mert akkor ugye lehet felni, féktárcsa.. centír vagy akár betét probléma... esetel csapágy....
egy kis segitségre lenne szükségem, kedden voltam a ringen és a cél végi féktávon elégé beszitált az eleje, hátsó gumi épp előtte lett felrakva de azt ma leellenőriztettem, az elsővel meg már voltam de akkor nem jelentkezett a probléma, kormánycsapágyat 1honapja cseréltünk, kupgörgősre, fékek, betétek gyáriak
moci egy fz6os
óóóó... hogy a rák egye ki a nyomelemet a gumidból...
"- Free snacks and drinks are provided at the KTM racetrack in a huge hospitality tent, where people meet to discuss all bike matters in a relaxed atmosphere
--- Ingyen harapnivaló (snack) és ital a KTM racetrack-től, a naaagy barátkozós sátorban ahol az emberek találkozhatnak, hogy barátságos, nyugodt környezetben beszélhessék meg a motorozáshoz kapcsolódó dolgaikat...
- KTM PowerWear and PowerParts – advice and sales
---- KTM alkatrész és ruhákkal kapcsolatos tanácsok, illetve vásár
- Service and consultation by the exclusive TNT partners (PIRELLI, WP, MOTOREX)
---- Szervíz, és konzultáció az exkluzív TNT partnerektől
- Hotshots download, free pics, movies, impressions from the riders' area...
--- Ingyen letöltések,képek, videók, benyomások a pilótáktól...
- "Virtual Racing" – we offer the opportunity to take a virtual lap of the racetrack with the KTM cyber-helmet. Extremely helpful for those new to the circuit!"
--- Virtuális versenyzés a KTM "kiber" sisakban. Mehetsz egy virtuális kört. Azoknak hasznos leginkább akik nem ismerik a pályát.
ennyi... szabad fordításban... marha sokba fog ez neked kerülni....
LX
250486952810
LX
LX
http://cgi.ebay.co.uk/kawasaki...
LX
egy kis segitségre lenne szükségem, kedden voltam a ringen és a cél végi féktávon elégé beszitált az eleje, hátsó gumi épp előtte lett felrakva de azt ma leellenőriztettem, az elsővel meg már voltam de akkor nem jelentkezett a probléma, kormánycsapágyat 1honapja cseréltünk, kupgörgősre, fékek, betétek gyáriak
moci egy fz6os
mi lehet a hunyó tán az első gumi
üdv mindekinek
LX
"- Free snacks and drinks are provided at the KTM racetrack in a huge hospitality tent, where people meet to discuss all bike matters in a relaxed atmosphere
--- Ingyen harapnivaló (snack) és ital a KTM racetrack-től, a naaagy barátkozós sátorban ahol az emberek találkozhatnak, hogy barátságos, nyugodt környezetben beszélhessék meg a motorozáshoz kapcsolódó dolgaikat...
- KTM PowerWear and PowerParts – advice and sales
---- KTM alkatrész és ruhákkal kapcsolatos tanácsok, illetve vásár
- Service and consultation by the exclusive TNT partners (PIRELLI, WP, MOTOREX)
---- Szervíz, és konzultáció az exkluzív TNT partnerektől
- Hotshots download, free pics, movies, impressions from the riders' area...
--- Ingyen letöltések,képek, videók, benyomások a pilótáktól...
- "Virtual Racing" – we offer the opportunity to take a virtual lap of the racetrack with the KTM cyber-helmet. Extremely helpful for those new to the circuit!"
--- Virtuális versenyzés a KTM "kiber" sisakban. Mehetsz egy virtuális kört. Azoknak hasznos leginkább akik nem ismerik a pályát.
ennyi... szabad fordításban... marha sokba fog ez neked kerülni....
LX