Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi folyik itt? Pia?
Jó motorozásosságot mindenkinek aki elment túrázni, én még most se tértem magamhoz
Szijamija!
Plázánál azért nem voltam mert elhívtak a Club MacAllan-be születésnapot ünnepelni! Elmentünk arra kocsival de elég kevesen voltatok és ismerős arcokat meg nem láttam! De mivel még élőben nem láttalak Titeket ezért elég nehéz lett volna felismerni akárkit is!Meg az már kb 11-30körül lehetett és akkor már bizony volt bennem "pár" feles! De ezt majd pótoljuk! 4nappal ezelőtt pedig azrét voltam fent még 11kor mivel hogy nem voltam akkor este meg azelőtt se melózni!
Szia! Igen tényleg az enyém!
Jó reggelt jó utat.... .
az egy régebbi siroki felvonuláson készült:)
egyébként pont ma lett vége az idei bulinak ott.
Hát ahogy beszéltük a srácokkal szlovákba nem árt a zöldkártya (vagymifene)...Nekem az nemlévén én kihagyom ezt a túrát most, majd egyx legközelebb...
Akik mennek azoknak jó utat
meg egy szőkenős képed mellekkel
ja,van ott is pár ismerősöm
téged a zelefpébe is visszavárnak
ja,ez az előzmény
na,benézem ebbe a fórumba.az adatlapon jó az első kép!na kb.ennyi! motoros üdvözlettel...hi!
Tegnap én is ott voltam egy kicsit.
Bicajjal
De nem olyannal amivel mostanság divatból járnak
Pultban melóztál?
Hondáscsaj miért nem jöttél a plazahoz biztos most délutános voltál itt mondod hogy kicibálod a hajad ha szar idő lesz meg minden aztán ma se láttunk.ja meg mondtad hogy a luxba melózol de ezelőtt 3nappal még este 11kor még fórumoztál.Na hogy is s van ez
hát sok sikert holnapra reméljük nem fog esni csak dörög meg villámlik remélem ennyivel abbahagyja!mert már megint itt a rossz idő :( de reméljük a legjobbakat!na jóét!hellósztok
Benzint 350-400 kmre tervezzétek fényképező,néhány szendvics,kis itóka jöhet.Na jócakát!
Várunk mindenkit, Hondáscsajt és Kawásfiút egyaránt
Mindenki megtankolva jöjjön!Nem árt ha van az embernél néhány euró is netán fagyi ,lángos,vagy bármi más,esetleg tankolásra.
Bfg gyere Te is, nem lesz hajtás
Sziasztok Fiatalok!Aki szívesen jönne a szlovák túrára az 9-negyed 10 között legyen a szokott helyen a "Plazmánál".Onnan indulunk 9óra 15kor.Kassa felé kezdünk onnan majd mutatom.Nyugodt kirándulós tempó.
a 954 tényleg a tiéd?
Helló

Egy kis off!

Valami tipp, hogyan kell levenni a főtengelyről a fogaskereket? Nem kulccsal nem csavarhúzóval! Talán melegítéssel?
Udv nepek!

En is veletek mennek holnap, legalabbis a hazai szakaszon.
Persze ha a tura jellege maradt az eredeti kiiras szerinti, feltartani senkit nem akarok :)

Mi a varhato utvonal?
ÁÁÁÁÁÁÁ Ne essen az eső! Meeeert akkor kicibálom a hajamat

Én majd kicsit később csatlakozom a társasághoz !

Hmmm akkor Te sem unatkoztál otthon!
Én is megyek holnap szlovákba 9-kor pláza!