nem vagyok ribi már bocccssss! a képen szereplő előttem lévő emberkével táncoltam! A hátam mögötti ember meg odapofátlankodott aztán nagybáttyám ütötte ki mert nem akart rólam leszálni!
azért bocsi de nemolyan régen regisztráltam! kb 30 perce! mivel kaptam egy elég tróger üzenetet hogy nézzek már fel mert elég szépen elintézték a nevemet!
Na mindegy én nem magyarázkodom, ez van nem tudok ellene mit tenni! :( Azt hisztek amit akartok! De ha már van egy motoros a családba akkor én miért hazudnék ilyen mikor nekem ő sokkal töbet ér! És ilyen baromságokat biztos nem hordanék össze, mert nem vagyok hazug ember! A hazugságot nagyon régóta kerülöm a hazudokat meg utálom! Na de hát magyarázkodni nem fogok a Reni idiótasága miatt! Fáradt vagyok nemrég jöttem haza a kirándulásból ugyhogy köszi de nem kérek ebből a tébolból semmit!
ennyi meg eg y bambi, meg jóccakát, inkább legyen néptelen a SM, mintr ilyen kis p-nák lepjék el, hajrá motorook, azok meg akik vágynak rá, nézzék, vagy vegyenek , vagy üljenek motoros ölbe
ott buktál,hogy bejelentkeztél az igazi neveddel,honnan tudtad hogy ezen a fórumon rólad beszélnek.Csak úgy,hogy rendszeresen nézed! Hondáscsaj=Erika 94
Most akkor ki kicsoda?
Vagy ugyan az a két személy? .