Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellosztok!bocsi hogy itt érdeklődöm Nagyhalászi vagyok (Nyiregytől 15 km) Yamaha Dt 80 Lc2 milyen motor?ha rendbe van tartva?
Kocsival voltam, esett az eső, a másik ctelep oldalában álltak
nekem semmi képem sorry...
nem is tudtam hogy kijárnak oda..
a c.telep oldalában álltak vagy a másik oldalt a szokásos helyükön a lada niva kereskedés előtt ?

ha meg mán motoroztál mé nem jöttél ki he ?
Most egy félórája. És kiszúrható helyen, a cig telep előtt, az út szélén, a korház felől haladva az Orosi út irányába.
pontosan hol és mikor ?
jeeeeeee

lackó neked vmi sikerült / félresikerült kép ?
Na, vigyázzatok, fehér suzukiból, hátulról mértek, a 41esen. Egyből ki lehet szúrni, hogy nem oda való. Aztán jól elmentem előtte 50 helyett 40en,
karaj dolog ez a pályázás

ha vki van a rabócsiring képviseletében kérdezném hogy az összes ott készült kép felkerül a honlapra vagy csak egy pár válogatott?
Na mi is hazaértünk. Leálltunk egy buszmegállóba míg nem csitult, így is csurom víz lett az alsóm is
Újabb cél: kell egy rohadt esőruha
a pályamotoros képességem nem fejlődött semmit, viszont a viharban motorozós nagyon sokat!
Fiúk, lányok!
Szép volt a pócsi teljesítmény, csak kevesen voltatok
Nem nagyon lehet eltéveszteni, többnyire egyből ahogy bekanyarodsz a szegfű u.ról a bejáratnál, tennap 20m-rel lejjebb voltunk. Meglátjuk egymást
Király, akkor menjünk! :)
A plázánál pontosan hol szoktatok találkozni?
királyság, akkor asszem már csak a későbbi esőtől kell "félni", de attól még menjünk!
Nos megkérdeztem az egyik pálya felügyelőt Pócson az aszfalt csontszáraz + rengeteg motoros . A telefonba hallottam a hangjukat , húzgálják a fiuk rendesen . Szóval irány Pócs lassan indulunk mi is . Jó szórakozást !
itt van egy kis felhő, de egyáltalán nem vészes, a nap is süt, nem esett már ideje = út "száraz"
Sztem maradjunk abban, h 7 ELŐTT plázánál, aztán ott eldöntjük
Ott Nyíregyházán hogy áll az út szárazsága meg a napsütés?
Itt Hajdúnánáson már se víz se felhő, úgyhogy menni kéne :)
Na akkor mi lesz? Megyünk, nem megyünk? (mintha kevesebb lenne a felhő...)
Ha mástnem egy kisebb gurulást?
Hát nem valószínű
még azon agyalok okés hogy mondjuk indulásra eláll de most törjük össze magunkat egy vizes pályán?
mert a nap nemigen fogja felszáritani
én nem indulok el úgy, semmi értelme
elvileg du.ra jön ide a cigányeső, szél, vasvilla az égből, minden....

HOgy lesz? Ha esik akkor is megyünk?
reméljük addigra elmegy ez a kurva felhő...
18:40 pláza Lackó !
19:00 kor indulás !