Lesz "éles" autóval is bemérés, de nyilván, ezt sokkal nehezebb leszervezni.
Plusz van felajánlás egy privát mérőautó használatára is - ott saját magad ellenőrizheted, h nincs belenyúlva, a valós eredményt látod.
Úgy értettem, hogy mivel 100 méteren belül "meglőnek" vele, így hátsó mérés ellen nem ér semmit, mivel akkor kisebb távolságon belül mérnek. Pl. 50 méter. Jelezni jelez neked, de sajnos nem blokkol. Előröl meg ha vesznek 300 méterről akkor van időd lassítani, hogy mire mérhető távolságban vagy megfelelő legyen a sebességed. Van a Kiyo típusú ami olcsó és jó - gondolom neked is ilyen van - de 100 méteren belül már nem blokkol. Főleg ha egy kicsit trükkösen mér a rendőr. Így mondjuk autópályán első mérésnél hatásos, de hátsó mérésnél elvérzik. A városban meg ugye általában 100 méteren belül lőnek így oda is kevés. Nagyon érdekel majd a Dunaújvárosi teszt, mert ott pont ezeket a típusokat fogják tesztelni. A gond csak az lehet vele -saját véleményem -, hogy az végzi majd a mérést, aki eladta. Így akár pozitív is lehet a teszt eredménye, csak éppen egy rendőr meg simán megmér majd. Viszont én a helyedben ha Kiyo-d van felkeresnék egy olyan embert aki rendesen megméri neked mit tud a blokkolód, akár szerintem ingyen is, és megmutatja milyen az, ami tényleg blokkol. Ha érdekel segítek benne.
Szia,
melyikre gondoltál, a "hátulról semmit nem érnek" alatt?
(Mondjuk a sajátomról is csak azt tudom, h kb. 30 méteren túl blokkol - pár hete megfordultam, és szándékosan elmentem egy "rejtőzködő" sc103 előtt, bekapcsolt blokkolóval, szabályos sebességgel. Kb. két másodperccel az elhaladás után riasztott ill. blokkolt, ez 50-es sebességnél nagyjából 30 méter.)
Nembiztos mert ha egykerekezel akkor lehet pont jól látható!
Nem néztem meg jól a képet, de lehet a srácnak is meg volt ferdítve a rtáblája. (csak ugye 1 keréken kiigazitotta)
Nagyjából ugyanazt írtuk. Nekünk az előröl mérés nem annyira veszélyes. Ha hátulról mérnek az a gond. Az olcsó változatok, pedig közelről sajnos semmit nem érnek.
A nagy veszély városon belül van, elég ha 30-as tábla mellett 70-el elrobogsz, rögtön 60 rugó.
Egy kis segítség ha már megvolt a gond. http://gyorshajtas.co.cc/
1200es de mikor vissszaültem a Hornettre kapaszkodni kellett
Mala a Vektrás nő nem volt semmi.. mikor melléértem mutattam neki vmi szépet
Plusz van felajánlás egy privát mérőautó használatára is - ott saját magad ellenőrizheted, h nincs belenyúlva, a valós eredményt látod.
Egy hét, és lényegesen okosabbak leszünk.
aki még nem látta volna mit művel a tizedes Sylvivel
melyikre gondoltál, a "hátulról semmit nem érnek" alatt?
(Mondjuk a sajátomról is csak azt tudom, h kb. 30 méteren túl blokkol - pár hete megfordultam, és szándékosan elmentem egy "rejtőzködő" sc103 előtt, bekapcsolt blokkolóval, szabályos sebességgel. Kb. két másodperccel az elhaladás után riasztott ill. blokkolt, ez 50-es sebességnél nagyjából 30 méter.)
Nem néztem meg jól a képet, de lehet a srácnak is meg volt ferdítve a rtáblája. (csak ugye 1 keréken kiigazitotta)
A nagy veszély városon belül van, elég ha 30-as tábla mellett 70-el elrobogsz, rögtön 60 rugó.
Egy kis segítség ha már megvolt a gond. http://gyorshajtas.co.cc/
30-al kell járni,abból nem lehet(nagy) baj!