Ezekkel a blokkolókkal kapcsolatban én már eléggé kikupálódtam. Ha kell segítség kérdezzetek nyugodtan. Maga a rendszer 170 ezer, plussz a szerelési költség. Ezzel már eltudják érni, hogy előröl és hátulról is 0m-es legyél. Vannak olcsóbb kivitelek is de sajnos azok hátulról semmit nem érnek. Viszont ezek a blokkolók a radar ellen nem védenek. A detektorok meg csak a radart jelzik. Vagyis jelzik a lézert is, de abból csak annyit tudsz meg, hogy bemértek ha jelez.
Szia,
az összes ilyen - és ehhez hasonló - kérdésre fény derül jövő héten, akkor tartjuk Dunaújvárosban a Lézershow-t, ahol az eddig épített autók (Passat, Astra, GrandCherokee stb) illetve az elkészült motorok (Gixxer, ZZR, R6, stb.) "mérkőznek meg" a mérőautóval.
Egyébként az új, SC103-as blokkolóról tényleg azt mondják, hogy ha nagyon közelre ( 20-30 m ) van állítva, és van is ideje trükközni a rendőrnek (különböző pontokat keresni ill. mérni) akkor esetleg bemérhet vele.
De szerencsére ez a ritkább: mivel ez az új trafi, nem a legmagasabb mért sebességet rögzíti, hanem a fénykép pillanatában mértet (ált. 100-300 méterről exponál) így bőven van egy-másfél kilométered lelassítani (miközben a készüléked blokkol és jelez is Neked), ha nem bíznál a közeli blokkolásban.
Szombaton 10.30-tól kezdődik majd a tájtúra, gyere el arra akkor.
Sok jó helyet ismerek azon a környéken, egy barátommal éppen egy lehetséges túraútvonalat tervezgetünk, ha elkészültünk vele, jelezni fogjuk itt is, és akit érdekel, szívesen végigkalauzoljuk a Szatmár-Beregi tájon!
Én nem alszom ott majd elnézek szombaton is arra és ha már ott vagyok elnézek a túr bukóhoz és túristvándiba.
Na majd ha látlak valahol Apagyon odagurulok köszönni!
Nem régóta lakunk itt, azért nem ismersz... :)
Még van egy kis dolgom Fehérgyarmaton, ezért el kell indulnom időben, úgyhogy sajnos nem tudlak megvárni, de ha jössz később, akkor ott biztosan összefutunk. :)
Nem tudom kinek van Apagyon ilyen gépe!
Megyek de még reggel vizsgázom Debrecenbe onnan haza úgy hogy szerintem csak délután megyek ha nem lesz szar idő!
Szevasztok!
100% védelem! ? Elektromos rendszám igazító berendezés!
Nekem van a kocsimban dlokkoló! Szart nem ér mert csak 9-12 sávot tud!
De a legújabb lézerek ettől is több csatornások!
500,000 hufba kerül állítólag a mindent dlokkoló kütyü!
hát nem tom.. a kutyás honlap ugyanarról azt irja hogy x méteren belül már nem blokkol a balázs által linkelt meg azt irja hogy 1 és 1000 méteről is blokkol szal elég érdekes ez... a másik meg hogy amelyik csak jelez és nem blokkol az meg drágább.. szal én amig egy rendórótóból nem látom nem nagyon tudom elhinni... ha működik tényleg akkor teleraknám vele a motort
Érdemes beruházni egy blokkolóra, mert sok pénz ment, akkor is ha szabályosan közlekedünk.
A blokkoló blokkol, a detektor pedig dektektál...
Lehet valami azért olcsóbb mert más elven működik.
Minden lézert be lehet nyeletni
Ezekkel a blokkolókkal kapcsolatban én már eléggé kikupálódtam. Ha kell segítség kérdezzetek nyugodtan. Maga a rendszer 170 ezer, plussz a szerelési költség. Ezzel már eltudják érni, hogy előröl és hátulról is 0m-es legyél. Vannak olcsóbb kivitelek is de sajnos azok hátulról semmit nem érnek. Viszont ezek a blokkolók a radar ellen nem védenek. A detektorok meg csak a radart jelzik. Vagyis jelzik a lézert is, de abból csak annyit tudsz meg, hogy bemértek ha jelez.