Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ezekkel a blokkolókkal kapcsolatban én már eléggé kikupálódtam. Ha kell segítség kérdezzetek nyugodtan. Maga a rendszer 170 ezer, plussz a szerelési költség. Ezzel már eltudják érni, hogy előröl és hátulról is 0m-es legyél. Vannak olcsóbb kivitelek is de sajnos azok hátulról semmit nem érnek. Viszont ezek a blokkolók a radar ellen nem védenek. A detektorok meg csak a radart jelzik. Vagyis jelzik a lézert is, de abból csak annyit tudsz meg, hogy bemértek ha jelez.
Szia,
az összes ilyen - és ehhez hasonló - kérdésre fény derül jövő héten, akkor tartjuk Dunaújvárosban a Lézershow-t, ahol az eddig épített autók (Passat, Astra, GrandCherokee stb) illetve az elkészült motorok (Gixxer, ZZR, R6, stb.) "mérkőznek meg" a mérőautóval.

Egyébként az új, SC103-as blokkolóról tényleg azt mondják, hogy ha nagyon közelre ( 20-30 m ) van állítva, és van is ideje trükközni a rendőrnek (különböző pontokat keresni ill. mérni) akkor esetleg bemérhet vele.

De szerencsére ez a ritkább: mivel ez az új trafi, nem a legmagasabb mért sebességet rögzíti, hanem a fénykép pillanatában mértet (ált. 100-300 méterről exponál) így bőven van egy-másfél kilométered lelassítani (miközben a készüléked blokkol és jelez is Neked), ha nem bíznál a közeli blokkolásban.

http://youtu.be/fokeMSmVCdo

Van benne 1-2 igazság főleg a rendőrségre vonatkozó rész tetszik!
OK! :)

Csövi!
Ez jól hangzik! Akkor majd szombaton találkázunk remélem!

Széles utat!
Szombaton 10.30-tól kezdődik majd a tájtúra, gyere el arra akkor.
Sok jó helyet ismerek azon a környéken, egy barátommal éppen egy lehetséges túraútvonalat tervezgetünk, ha elkészültünk vele, jelezni fogjuk itt is, és akit érdekel, szívesen végigkalauzoljuk a Szatmár-Beregi tájon!
Én nem alszom ott majd elnézek szombaton is arra és ha már ott vagyok elnézek a túr bukóhoz és túristvándiba.
Na majd ha látlak valahol Apagyon odagurulok köszönni!
Szerintem maradok, lesz ott egy vagon barátom, akikkel szinte csak ilyenkor találkozok. :)
Ott is alszol vagy jössz haza este?
Nem régóta lakunk itt, azért nem ismersz... :)
Még van egy kis dolgom Fehérgyarmaton, ezért el kell indulnom időben, úgyhogy sajnos nem tudlak megvárni, de ha jössz később, akkor ott biztosan összefutunk. :)
Nem tudom kinek van Apagyon ilyen gépe!
Megyek de még reggel vizsgázom Debrecenbe onnan haza úgy hogy szerintem csak délután megyek ha nem lesz szar idő!
DL650.
Jössz?
Milyen motorod van?
Én is apagyi vagyok!
Igen.
Csáá

Apagyon is laksz?
Én meg ezt a csajt tuti blokkolnám
Sziasztok!

IV. Motoros Találkozó Fehérgyarmat

Helyszín: Fehérgyarmat Strand

Idõpont: 2010. május 28-29 (péntek-szombat)

www.szbme.hu

Én holnap 12-13óra körül indulok Apagyról, van kedve valakinek csatlakozni?

Üdv mindenkinek!
az én TV-m 99 csatornás.. akkor az megvéd a trafiktól főleg ha Kocsordon beállok a motorral az atombunkerba bele
http://youtu.be/Nqui368wHNs

emlékszel mikor leszedtük a dobot milyen halk volt? ezeken is ott a raketta és mégis szólnak mint az állat

http://www.youtube.com/watch?v...
Szevasztok!
100% védelem! ? Elektromos rendszám igazító berendezés!
Nekem van a kocsimban dlokkoló! Szart nem ér mert csak 9-12 sávot tud!
De a legújabb lézerek ettől is több csatornások!
500,000 hufba kerül állítólag a mindent dlokkoló kütyü!
hát nem tom.. a kutyás honlap ugyanarról azt irja hogy x méteren belül már nem blokkol a balázs által linkelt meg azt irja hogy 1 és 1000 méteről is blokkol szal elég érdekes ez... a másik meg hogy amelyik csak jelez és nem blokkol az meg drágább.. szal én amig egy rendórótóból nem látom nem nagyon tudom elhinni... ha működik tényleg akkor teleraknám vele a motort
Érdemes beruházni egy blokkolóra, mert sok pénz ment, akkor is ha szabályosan közlekedünk.
A blokkoló blokkol, a detektor pedig dektektál...
Lehet valami azért olcsóbb mert más elven működik.
Minden lézert be lehet nyeletni
Te mondtad valamelyik nap, h a kutya féle nem blokkol, csak jelez
oké nem akkarok holnap úgyse sokáig dolgozni mert a motorba is le cserélem az olajat