Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Orosi úton volt tejporgyár után jobbra
Köszi.Holnap megnézem őket
Tasi István,Nyh.,Irínyi János utca 6. 8000ft/nap
Defor KFT. Nyh.,Nádor utca 37.(őket nem ismerem)
Nyh.,Bokréta u.22(őket sem)
Üdv urak.Nemtudjátok Nyiregyen hol lehet olcsón kistehert bérelni?Minnél nagyobb méretű kellene .
Köszi szépen!
A bírósággal szemben az öreg gumisnál,vagy Karsaiéknál Keszeg is javít,meg talán Petrilla is a Tünde utcán.
Valaki nem tudja vél nyír1-en hol görgőznek felnit?
Köszönöm!
Szerinted én szeretnék tanítani? na de köszi cimbik
Gratula Blazr
na gratuálok a sikeres tanításodhoz, aztán majd tanítóbácsiként nehogy befenyítsen pár cigánygyerek...
Köszi
grat a vizsgához
Ó én még kicsit szivattyúzok, majd azután
kicsit kések
gyere kifele BlazR! 17.30-ig a plázánál leszek....
Na halló, sikerült a zárótanítás 4es lett. Egy gonddal kevesebb Lehet megyek ki én is, de nem motorral
Hali jóarc! Én most indulok... csapok pár kört...17.00-körül a plázánál leszek egy kicsit(kb. 20perc) Ha addig nem jön senki megyek el.....
jó napot az úraknak! Lessz ma nyál csorgatás?
Ez így van.
A motor csak másodlagos!
Helyszíneltem már halálos balesetet ahol 1 robogós halt meg.(50ccm)......
1kerekezet és felborult koponyatörés.
Nagymotoroknál pedig 64.5%-ban nem a motoros a hibás.
Ezért ha tehetitek 1% a motorosokért én oda adtam, mert sajnos ezt mindenki leszarja!
Akik beépülnek :D
Tényleg jó hogy még vannak ilyen rendőrök csak az a baj ,hogy nagyon kevesen!aki motorozik valóban tudja ,hogy mitjelent motorral 50el menni a városban!lehet ésszel is gyorsan menni meg ész nélkül is!
http://forum.index.hu/Article/...
Ha valakit érdekel.
Hát mennék szívesen de a gond az hogy most vettem motort és még nincs forgalomba helyezve, és még azt el kell intéznem.
A másik meg ,hogy Szekszárdra kerültem és 1 hónapban 6-8napot vagyok otthon.
De azért köszönöm, majd összehozzuk ha hazamegyek Újfehértóra.

egyszer egy eszmecserére szívesen látnánk .. itt úgyis látod mikor hova megyünk túrázni/városban "tötyögni"