Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pudzsáró hercegnél is válság van... alig van arany. csak ezüst.. a RAJokat is elérte a válság
Akkor itt vannak Ők(a Nők),akik már nem olyan félelmetesek!
Hová lettetek?!?
Csak nem féltek valamitől,valakitől?

a ez jó kérdés? Vacsorára gondoltam!

ebédre vagyocsára mikorra mennétek ? ha épp nem sunázok akkor sztem megyek én is .. nem vészesek az árak ... három liter benzin árából már lehet enni .. vagy 50kmert motorozni ... bár inkább eszek egy kis kaktuszt desszertnek minthogy motorozzak
ez igaz vóóóóót
Válság van!
ne bassz hogy ezek megeszik a kaktuszt !
ezek a 100%-os árak
http://www.mexicana.hu/
itt megtaláltok mindent
árak mennyire magasak? mármint a nem felezett árak ... mert én is ettem féláron a Stellában de érted a csillagászati összegnek a fele is sok
Holnak mikor gondoltad a mexikói éttermet mert valószínüleg énis mennék ha nem zavarok
Éétem én,hogy motor,de mi hajtja?!
hát amig el nem viszik addig van úgy néz ki jövőhétre elfogy... szidják a Castrolt de nem hiszem hogy sok alapja van... legalábbis normális kifogást még nem hallottam miért szar.. ha meg azért szar mert csak szar akkor érted arra a véleményre nem kell adni.. én ezt löktem bele.. váltó finomabb lett motor csendesebb kuplung puhább.. sztem nem szar

én ingyen eszek ha viszek embert.....
ááááá nem! Csak mondom egy kis közös program
Ez itt a reklám helye!
Jutalékot kapsz?
Holnap torkos csütörtök a mexikói étteremben cimbik! Kaja fél áron! Ha valakit érdekelne! Vagy esetleg egy csoportos dorbézolás!
még jo hogy ma cseéltettem olajat....ez jo olaj.Én most Motul 5100 vettem,ezt is nagyon dicsérik.de ez meddig lessz.van jo sok?
van egy kis olajam eladó ! katt : Castrol Power 1 Racing 10w50
http://www.hasznaltauto.hu/3173093_derbi_senda_2002
seg
ítséget kérnék hozzá..
már süt a nap itt is cimbi ! megyek majd motorozni de csak két csajhoz megyek most pláza kimarad..
Várunk! :)
Csövi!
válcsátok egymást balázsal
pénteken megyek amúgy is a balcsira, vasárnap jövök haza.