Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blazr itt vagy?
szevasztok férfiak......
Én így szeretlek...pfff!
Betartom én Használtam/használom két éve az NSR-t és most kezdem az ER-5-öt, de hát nagyon kezesbárány. Másodjára voltam vele, de hát máris megszoktam.=)
Na ja,fizettünk a semmiért!
Ez van.Ez is Magyarország!
A képeket csak így tudtam megoldani, de szívesen.
Rohadt jó volt Kunmadaras Okostojás szervezők beszedték a 2500 Ft-os belépőt, de mikor eleredt az eső, egyből kiírták, hogy pénzt nem adnak vissza. Erről ennyit...oda se megyünk többet egy ideig.
(Még szerencse, hogy ilyen leleményes vagyok és a bejárat előtt elkezdtem árulni a saját belépőinket így annnnyiiiiraaa nem jártunk szarul )
tőcsél le kodeket.
doky csinált videót a fényképezővel és azt
mit akarsz lejátszani?
irjatok már mék lejátszót tölcsem le
Szeva cimbi. Bocs hogy nem értünk oda de már be vótunk szittyózva de ti se jöttetek...
Kunmadaras király volt!
Amire odaértünk elkezdett esni az eső,így egy darab dragot sem indítottak be!Kicsit még vártunk,egyre jobban esett az eső,így hazajöttünk!
De amúgy nagyon király volt!
Csak emígy volt sz@r!
szeva cimbora emese le vett a lábadról?
na mivan mi? mindenki tesped?
Na,cső.Pihenek
nem tudom
Milyen,kanyargós?
debrecenben van valami új pálya a diószegi uton 30-dikán lessz ott valami majd adig meg tudom mi az
A halgatás beleegyezés,tehát jövő hétvégéig mindenki rendezze magát:fékbetétileg,láncilag,kuplungilag,fesszabályz
óilag,gumiilag.Kinek mi problémája van.
Azon már nem is
de a fakereszten már nem
8keresztig segít
Jövő hétvége?Az új hegyi út?Ki lenne benne?
Köszi Blazer,de én már 6 keresztes vagyok.Rajtam is segít? Mert ha igen,szólok D76-nak is.