Betartom én Használtam/használom két éve az NSR-t és most kezdem az ER-5-öt, de hát nagyon kezesbárány. Másodjára voltam vele, de hát máris megszoktam.=)
A képeket csak így tudtam megoldani, de szívesen.
Rohadt jó volt Kunmadaras Okostojás szervezők beszedték a 2500 Ft-os belépőt, de mikor eleredt az eső, egyből kiírták, hogy pénzt nem adnak vissza. Erről ennyit...oda se megyünk többet egy ideig.
(Még szerencse, hogy ilyen leleményes vagyok és a bejárat előtt elkezdtem árulni a saját belépőinket így annnnyiiiiraaa nem jártunk szarul )
Kunmadaras király volt!
Amire odaértünk elkezdett esni az eső,így egy darab dragot sem indítottak be!Kicsit még vártunk,egyre jobban esett az eső,így hazajöttünk!
De amúgy nagyon király volt!
Csak emígy volt sz@r!
A halgatás beleegyezés,tehát jövő hétvégéig mindenki rendezze magát:fékbetétileg,láncilag,kuplungilag,fesszabályz
óilag,gumiilag.Kinek mi problémája van.
Ez van.Ez is Magyarország!
Rohadt jó volt Kunmadaras Okostojás szervezők beszedték a 2500 Ft-os belépőt, de mikor eleredt az eső, egyből kiírták, hogy pénzt nem adnak vissza. Erről ennyit...oda se megyünk többet egy ideig.
(Még szerencse, hogy ilyen leleményes vagyok és a bejárat előtt elkezdtem árulni a saját belépőinket így annnnyiiiiraaa nem jártunk szarul )
Amire odaértünk elkezdett esni az eső,így egy darab dragot sem indítottak be!Kicsit még vártunk,egyre jobban esett az eső,így hazajöttünk!
De amúgy nagyon király volt!
Csak emígy volt sz@r!
óilag,gumiilag.Kinek mi problémája van.