száraz fasszal is biztos örülne neki de sztem ami igazán feldobná az egy dízelmozdonyból kiszerelt dugattyú seprűnyélre szerelve.. úgy jó 1-2 méterről megpiszkálnám vele
Van benne valami kolléga!
Na Nórika, akkor gyere szépen! Bár biztos csúnya is vagy, dagadt is vagy, meg büdös is! De sebaj! Lecsapatunk sterimóval, papírzacskót húzunk a fejedre, és szépen felfúrunk plussz 2-esre hátulról! De kenés nélkül!
múltkor mintha megbeszéltük volna, hogy normális kisfiú leszel.. erre... ejjnye nem szép dolog megszegni a szavad.. ha a törzskönyv érdekel akkor meg előbb írtad, hogy úgyis tudsz rólunk mindent akkor tudod mikor hol szoktunk lenni gyere le nyugodtan gyalog, biciklivel, mopeddel amid van és megnézheted... de ha lesz törzskönyv és pofáraesel akkro bizony kitalálunk neked vmi büntit...
Én a szóhasználatából és a fogalmazásából ítélve szinte biztos vagyok benne,hogy ez a terminori egy csaj!
Akkor pedig csak egy szándék vezérelheti,mégpedig az,hogy valaki idegből a magáévá tegye!
Viperával!? Húúú az komolyabb,nyertél!
Doky régi barátom!
Sajnos mennem kell,pedig olyan jól szórakoztam. Képesek vagytok arctalan idegeneken felhúzni magatokat. Gratula.
Miből gondolod hogy hitelre vette!? Ne magadból indulj ki, bár a tablettádat biztos ki bírtad fizetni, mondjuk abba sem vagyok biztos hogy egyáltalán az van e.
Na Nórika, akkor gyere szépen! Bár biztos csúnya is vagy, dagadt is vagy, meg büdös is! De sebaj! Lecsapatunk sterimóval, papírzacskót húzunk a fejedre, és szépen felfúrunk plussz 2-esre hátulról! De kenés nélkül!
Akkor pedig csak egy szándék vezérelheti,mégpedig az,hogy valaki idegből a magáévá tegye!
Doky régi barátom!
Sajnos mennem kell,pedig olyan jól szórakoztam. Képesek vagytok arctalan idegeneken felhúzni magatokat. Gratula.
....a törzskönyvet majd megnézném azért......
Elfelejted,hogy én arcul tudlak csapni váratlanul egy vascsővel,de te nem............