Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 ös a sunagép !
Vagy egyeltalán irhatok én még ide?
Azzz igen...KÉPEKET KÉREK!kössszzzönnnöömm....
igen doky az.
zx-r Robi az új tízessel!
Doky2?
9363 te is jókat teszel fel !
Itt van csak Neked egy sunagép, Béci!
ki az az ujj ember?
Ebben az új srác jó,add neki!
cimbi, beveszünk a csapatba! várom a sunázósképeket ?
ja cimbik képeket holnap odaadom vmi önkéntesnek és feltölti ő nekem adatkorlátosa netem
jaja és úgy néz ki motorozni is tud ... csak még egy hülye picsa ne forduljon ki elénk az isten megbassza...
nem nem.. a VFR rel akartam menni csak lemerült a kúrva akksi azon dincs rensdszám
Háááát,ha egy liter jófajta pálesszal belopja magát a szívünkbe,akkor tőlem jöhet,mert amúgy így első látásra jó arcnak tűnik!
na emberek döntsük el, hogy bevesszük e a csapatba az újjjjjjjjjj embert ?
Gyerekek! !ELJÖTT AZ IDŐ ! Eddig bujkáltam a Sündörök elől,mámeg keresem őket !
Sportmotorom volt,de eladtam.Most Endurom van,de az is motor.Meg akiket megismertem pl.(9363/zx-r/doky/mala/R1Jani/stb-bocs hogy nem irom végig)ettöl függetlenül Én szeretnék joban lenni mindenkivel hiába csak kicsit ismerjük egymást.Nem szpjjjleres motorom van,de sose felejtsük el ,MÉG LEHET!
nem is tudtam hogy itt vannak enduro/supermoto fanok
Doky! Ha a másik vassal mégy ki akkor felénk is jöhetnél,még nem láttam összerakva!
enduroval laszel?nekem rücsis gumi van fent,aszfaltot nem szereti...
akkor jól emlékeztem gyere már ki azzal az endurróval te is ! cserélünk egy körre csak biztatásként mondom hogy én is olyan "rendszámmal" leszek mint te szó szerint nem írom ki nehogy ott várjanak a sünök
annyira nem fontos

én 18:30 körül már kintleszek sztem.. ha nincs ott senki akkor verek egy kört
Doky! "Láttam a parkoloban egy mérgesen fujtato Apriliát+++"naggyábol ez vót aazz....
19.00 Páza!