Ma készültem be a plázához de 19:00ra mentem orvoshoz.fülmosásra.gecijül bedugultam.aztán kimosták,jo lett.mondom hazajövök,meghallgatom hogy a házipálinka hogy megy le.elsöre nem hallottam,csak kb 6odjára,de most meg azért nem hallok,mert berugtam...dejoooo
AKÁRMIVEL ami motornak tekinthető! Jöhetnek- JÖJJENEK robogósok, kismotorosok, nagyok legfőképp, sport, túra, chopper, cross, tök mindegy csak sokan legyünk! Mindenki akinek motor van a segge alatt! Az lenne a lényeg h minél többen és minél hangosabbak legyünk! Aki le tudja-akarja szerelni a dobot a hatás érdekében, nyugodtan, sztem én is le fogom
Egész nap jó idő volt, hát suna az még nem sok volt, de azért volt, itt a szállón most nincs semmi élet, csak rengeteg pók a nagyobbik fajtából. Volt szél így király volt úszni a balatonban Van itt sok motoros, de itt mindenki lassan megy. Láttam egy 600rr-t előttünk ment, 80al szépen, nem sietett, ez mondható el atöbbi motorról is amit ittt láttam. Amúgy fasza lesz, holnap berugok, mert már ma elég fáradt vagyok... Ti meg addig jók legyetek, majd jelentkezek.!
Akik jöttek a 650es DL-el, srác + lány, ők lesznek a házaspár nemsokára, akiknek a moccos felvonulást szervezem 22.-ére!
Remélem mindenki el fog tudni jönni, nagyon számítok mindenki jelenlétére!
Ma elég sokan összejöttünk, ilyen egy városi kergetőzést szép kis csíkok maradtak utánatok, amiket láttam...
holnap odaadom pendrivon a cuccot vkinek... mert ezek kicsinyitett képek és még van egy jópár nem csak ennyi...
szép a gép nagyon cimbi ! ez igaz vóóóót
grat mégegyszer és balesetmentes közlekedést !
Akik jöttek a 650es DL-el, srác + lány, ők lesznek a házaspár nemsokára, akiknek a moccos felvonulást szervezem 22.-ére!
Remélem mindenki el fog tudni jönni, nagyon számítok mindenki jelenlétére!
Ma elég sokan összejöttünk, ilyen egy városi kergetőzést szép kis csíkok maradtak utánatok, amiket láttam...
Mi a helyzet a Balcsin?
Sunák harapnak rendesen?