Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomó954-ismerem az érzést!és még jópáran ismerik Ugye?
Blazer-a másikat nem teszem fel,mert nem annyira élvezhetők ezek a telefonos képek!Akik ott voltunk Tudjuk ugyis.
Vettem egy motort ugy (900RR),hogy ráérek kifizetni a végét majd 1-2év mulva is akár.beletettem bőőőőő 300.000Ft-ot és most meg már kellett volna az egész,hiába állapodtunk meg.Nem kell félreérteni,lett volna most pénzem kifizetni a maradék összeget ,de ELVBŐL nem fizetem ki!emeleettt még egyfolytában baszogtatnak is,és besokalltam..sajnálom ,hogy igy alakult,de Én korrekt voltam.lezárom a viszonyt az illetövel,és baszza meg.....
Szia.Remélem Én is hogy hamarosan rendeződik mert már elvonási tüneteim vannak!
Attól függetlenül a motorosszív ugyanugy motoros marad!Ebből nem lehet kigyógyulni!
R1 Jani!Ha ismerősek a képek akkor jó mert Én is úgy emlékszem hogy talán már találkoztunk!
Hogy-hogy Kisstomi?Valami gond volt? Na majd négyszemközt.Én mindenesetre sajnálom!
Mááásikat iiiis!
Felsőtárkány-Répáshuta:csillagos ötös!
Mi történt?
szevasztok cimbik.ell kell áruljam,Eladtam a motoromat...sajnos nem jokedvböl adtam el,hanem "rávitt a sors".ezt meg kellett lépnem,legközelebb fogom tudni hogy közeli ismerössel nem szabad üzletelni..Örülök tiszta szivböl ,hogy megismertelek benneteket,és remélem még fogunk eggyütt motorozni.mostmár a garázsomban egy XR600 enduro áll,nemtudom meddig.mindenki vigyázzon Magára,és fórumozni ugyanugy fogok...
Bizony hogy igaz vóóóóót
Tomó 954:ismerősek a képeid!Csak nem ismerjük valahonnan egymást?
Ahogy mondod Cimbi: Igaz vót! Kérdezz meg bárkit
De ez igaz vóóóóóóóóóót
Abend Cimbik!
Még a kipufogó is leért olyan király volt az út
Aki nem jött az sírhat-ríhat -Sajnálhatja!Naaagyon király út!
Azt hiszem aki ottvolt jólérezte magát és kellemesen elfáradt!elsőosztályu út! MINDENKINEK KI KELL PRÓBÁLNI! Megéri!
Ő leelőzött engem én voltam az uccsó amikor megálltál.
Igen hazajöttünk szerencsésen.Bár hiába szóltam a többieknek lehet hogy Gyurmó állt meg menet közben Nyirtelek előtt.
reméljük minél hamarabb kész a motorod és jöhetsz velünk gumit koptatni
Csákó Tomika!Üdv a fórumon!
Hazaértetek,minden ok?Remélem hamarosan fogok tudni menni Én is!Jó pihenést nektek!
Kibebaszott jó volt ez a túraaaaa Sikerült bejáratni a gumit, olyat kanyarogtunk hogy feküdt az összes motor