Helósztok!Gyertek tokajba motoros találkozóra csütörtök péntek szombat És eladóvá vált a quadom.Suzuki ltz 400 2004s szélesitve,ültetve,polisport kézvédő,sport dob(brutál hang),telóharisnyák,sport kormány,nem rég lett lánc cserélve(did)uj hátsó fékbetét,kilépő,sarokvédő,üléshuzat most nemrégiben lett cserélve,hálót ma kapott ujat a kilépő....csere is érdekel cr 250,drz 400 vagy vmi iesmi érd: tel:20/2940202 email:suzuki400@citromail.hu msn:csongradid@hotmail.com
Igen, ha hivsz valoszinuleg aszfalton fogok menni, mert nem ismerem oda az utat folduton/terepen.
Nyiregyen szoktam en is a loteren motorozgatni, de ha hivsz, Ibranyba is elmehetek.
Na hy!
Zx-r gratulálok az új gépedhez, tudtam hogy nem bírod ki
Mortis a videódra 5öst adtam.
Itt szakad az eső ugyhogy punny van, veszek pár sört meg sunát azt kiülök valahova.
majd jelentkezek
a 7végi Tokaji találkozóra ki hogy tervezi a menetelt ?
nem lenne kedvetek úgy menni hogy pénteken indulunk és szombaton jövünk? egy jó kis sátrazós iszogatós este sztem király lenne !
Jó reggelt cimbik! Mortis! Igen, mala gépe is ugyanolyan lett. Tetszett neki az enyém, nekem meg még megvoltak a sablon minták, aztán kivágtam és felragasztottam neki... De még nem végleges ez a forma, mert még fogunk rajta alakítani. Hát röviden ennyi, a többit meg majd meglátod
Okés. Jöhetsz nyugodtan. Amúgy hol is laksz Nyíregyháza? Végülis mindeggy, határon keresztül úgysincs messze meg amúgyse
Ja meg amúgy még nemtudom mikor megyünk motorozni, de fogok írni. Mostanába csak Ibrányba motorozunk egy kis lötéren Ha van kedved ideis jöhetsz Még azt szeretném kérdezni , hogy rendszámos a dt-d?
Csá Kisstomi. Látom te is szoktál a környékünkön endurozni. Amúgy én ibrányi vagyok. Nincs kedved jönni egyszer majd endurozni valamerre? Van 1-2 elég jó hely a környékünkön ahova járunk néha. Ja csak annyi a gond hogy nem tudom hogy feltartanálak -e mert csak 125-ös a motorom, viszont próbálom kihasználni mindenhol
Nyíregyen lehet valahol még a Lujza utcán kívül műszakit csináltatni motorra?
2005-ben voltam asszem, az kurva jó volt...
Nyiregyen szoktam en is a loteren motorozgatni, de ha hivsz, Ibranyba is elmehetek.
Zx-r gratulálok az új gépedhez, tudtam hogy nem bírod ki
Mortis a videódra 5öst adtam.
Itt szakad az eső ugyhogy punny van, veszek pár sört meg sunát azt kiülök valahova.
majd jelentkezek
nem lenne kedvetek úgy menni hogy pénteken indulunk és szombaton jövünk? egy jó kis sátrazós iszogatós este sztem király lenne !
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ja meg amúgy még nemtudom mikor megyünk motorozni, de fogok írni. Mostanába csak Ibrányba motorozunk egy kis lötéren Ha van kedved ideis jöhetsz Még azt szeretném kérdezni , hogy rendszámos a dt-d?
mala te ugyan olyanra csináltad a motort mit a szájberfiú?