Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jagermanok okés faxa remélem keddre meglesz ráérek majd szóval majd találkozunk gurulnék is ám szívesen veletek csak hát na asszem nem igazán bírná aa kis vasam a tempót :D de majd meglátjuk azért köszi ;-)
fosta a kormot a mocc? vagy mit láttatok mikor megtúráztattam?
Mortis egyedül megy.
lehet kések 15 percet.....
Mortis egyedül jön vagy hozna utast?Van szabad helyem
áramtalanitok készülök maj találkozunk 13:00 pláza
Ok akkor 13:00 pláza akkor max 13:15ig várunk és indulunk!Aki jön jön aki nem nem
na én 12:15 kor indulok ithonrol van egy ki dolgom akor 13:00 pláza aki jönn aki nem én megyek
Na hol találkozunk akkor jön Mortis meg én !
Minden Tagnak kötelező lenne amúgy!Csak vannak akiknek müszaki probléma miatt felmentésük van(Zxr,Sn4k3,Jager,Mortis? stb)
akkor hová megyünk mert lehet megyek én is
Oké Mala benne vagyok,akkor 12 :15,menjünk Lillafüredre,Hol találkozunk?Aki jön szóljon
na én 12:15-kor indulok valamere mert nem akarok ithol punyadni mikor ilyen szép az idő
én már indulnék valamere
Köszi,majd meglátjuk
Sziasztok,látom gondolkodik mindenki merre kellene menni.Ajakon voltam tegnap elég jó volt(Lakodalmas napok).....mai progit nem tom ,h mi de sztem nem lesz szar. na csak 1 tipp merre moccozzatok
Halihó!Ma megyünk,vagy holnap?
Szia! Aha voltam, jó volt ott 25-27 fok volt mint itt most. Csak a motorral van valami mert rángat, nem igazán bír menni
21-én megyek megint, mert nem kell kikérnem szabit. Ti?
Ill tegnap előtt
Szia!
Voltál tegnap, sajnos mi nem tudtunk menni.
morgen cimbik. szóljatok ha valaki menne valamerre lehet én is csatlakozom.
ja csak 12:00-ig vagyok gép előt utána telón szoljatok már ha megyünk valamere
ma nem megyünk sehova?
én ma is mennék.
ja janika mérj rá az akksidra hogy mennyivel tölt mert lehet nagyon tultölt és öli az akksid a fesszabájzó csak neked tultölt! mert tipushiba ezeknél a fesszab! de lehet aksi baj is ....
igen janikám tökéletes!
10 én bizniszelünk mert akkor kapom meg a tartozásom! és nagyon szépen köszönöm a türelmed! majd meghálálom!
Jani ha mégis kel az aksi csörgess rám! Szívesen odaadom