Új Dirt Bike eladó 1 év garanciával! Kék, fekete, narancs és citrom színekben. Érdemes megnézni mert ennyi pénzért nagyon megéri.
125ccm 4 sebességes, manuális váltó 14/17 kerék 125 000 forint
Szeretettel várunk minden Jó lelkű MOTOROST,Szombaton,a Házasság kötő terem előtt 14 órára,a sétálóba.hogy onnan haza kísérjük a motoros házaspárt,Császárszállásra.További szép estét.és széles utat .
Motorra nem kell, az elkészült pálya"szakaszokra" sem kell.. bár elég kevés van belőle.
Ha Pitestitől lefelé mész a Fekete tengerre ott viszont nem vagyok benne biztos hogy nem kell.
Hello Joe.
Pál Csabi mondta. hogy foglalkozol kipufogókkal és ebben szeretnék segítséget kérni. Ha egy telefonszámot küldenél az emailcímemre azt nagyon megköszönném : tomi1220@windowslive.com
Üdv. Tomi
Kedves motoros társaim. Szeretnélek titeket megkérni,hogy legyetek a segítségemre. A testvéremnek 28 án szombaton lesz az esküvője és a menyasszony természetesen motorral érkezik a házasságkötő teremhez. Utána motorral megyünk Császárszállásra és szeretném,ha minél többen kísérnénk a menyasszonyt. 28 án szombaton 14 30 kor várnék mindenkit hogy emeljék az esemény fényét (és hangját) a Nyíregyházi házasságkötő terem előtt a sétáló utcában. Köszönöm előre is. Ha esik akkor természetesen változik,de NEM fog esni. Jelezzétek ha tudtok jönni. Előre is köszi. Osszátok légyszi,hogy minél többen legyünk.
sziasztok! abban szeretnék segítségét kérni,hogy nem-e tudtok egy olyan szerelőt aki ért a régi mz-k hez (mz ts 125) felújítottam a blokkot csak nem merem összerakni mert nem tudom,hogy a váltóját jól raktam e össze jó lenne valami szaki aki ért hozzá :) köszi
mond hogy a digis Krisztián ajánlott
125ccm 4 sebességes, manuális váltó 14/17 kerék 125 000 forint
Illetve 12/14-es kerék méretekkel 118 000 forintért.
Alkatrész-utánpótlás biztosított.
Érdeklődni: 06-20-432-7386
Motorra nem kell, az elkészült pálya"szakaszokra" sem kell.. bár elég kevés van belőle.
Ha Pitestitől lefelé mész a Fekete tengerre ott viszont nem vagyok benne biztos hogy nem kell.
Pál Csabi mondta. hogy foglalkozol kipufogókkal és ebben szeretnék segítséget kérni. Ha egy telefonszámot küldenél az emailcímemre azt nagyon megköszönném : tomi1220@windowslive.com
Üdv. Tomi
A tempó szolid 50%-os sportmotoros átlagban
Június 21.-én szombaton Szlovákia Poprád uticéllal túrázunk!
Találkozó a tokaji úti MOL kúton reggel fél nyolc és nyolc között,
indulás nyolc órakor!
Aki úgy érzi hogy csapatna egy jót,az ne fogja vissza magát
Ha van kérdés írjatok,hívjatok,e-mailt küldjetek.