GumisCsabihoz nyugodtan lehet menni!
Találsz jó áron használt és új gumikat is, ami esetleg nincs pár nap alatt szerzi be! 90%-ban nála veszek gumit, a maradék csak ami esetleg Pesten beesik extra nagy vételbe!
(és egyébként gravis centírral dolgozik! nekem sokkal inkabb bejön mint a gépi! azzal már nemegyszer szivtam be!)
Őszintén szólva nem ismerem, hogy ki ő. Órai feladat keretében az utca emberét kellett megkérdezni, hogy Március 15-ét hol fogja tölteni.
Ő volt az egyetlen motoros akit aznap látni lehetett, így nem volt nehéz eldönteni, hogy ki lesz a riportalanyom : ) . Amúgy a piacnál van egy kis zálogház, ott volt bent egy barátjánál, aki szintén motoros, legalábbis nekem ezt mondta. Csak ennyit tudok róla. Meg azt, hogy akkor éreztem életemben először kb. 1 méteres közelségben milyen is az ha egy 900-as vas majdnem tiltáson égeti a gumit Na az aznapi ruhám 3 napig illatosította a szobám .
Helló!
A Bocskai utcán a bírósággal szemben,a Pazonyi úton a Család utcai kereszteződésnél,vagy még Karsaiék is szerelnek motorgumit.
Kb. 2500/db.mostanság az ár.
Sziasztok!
Úgy gondoltuk, hogy könnyebben áttekinthető legyen, hogy milyen képek vannak fent, kategóriákba rendezve fel fogom rakni a már feltöltötteket + néhány újat is.
Találsz jó áron használt és új gumikat is, ami esetleg nincs pár nap alatt szerzi be! 90%-ban nála veszek gumit, a maradék csak ami esetleg Pesten beesik extra nagy vételbe!
(és egyébként gravis centírral dolgozik! nekem sokkal inkabb bejön mint a gépi! azzal már nemegyszer szivtam be!)