Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GumisCsabihoz nyugodtan lehet menni!
Találsz jó áron használt és új gumikat is, ami esetleg nincs pár nap alatt szerzi be! 90%-ban nála veszek gumit, a maradék csak ami esetleg Pesten beesik extra nagy vételbe!
(és egyébként gravis centírral dolgozik! nekem sokkal inkabb bejön mint a gépi! azzal már nemegyszer szivtam be!)
Hondák
Őszintén szólva nem ismerem, hogy ki ő. Órai feladat keretében az utca emberét kellett megkérdezni, hogy Március 15-ét hol fogja tölteni.
Ő volt az egyetlen motoros akit aznap látni lehetett, így nem volt nehéz eldönteni, hogy ki lesz a riportalanyom : ) . Amúgy a piacnál van egy kis zálogház, ott volt bent egy barátjánál, aki szintén motoros, legalábbis nekem ezt mondta. Csak ennyit tudok róla. Meg azt, hogy akkor éreztem életemben először kb. 1 méteres közelségben milyen is az ha egy 900-as vas majdnem tiltáson égeti a gumit Na az aznapi ruhám 3 napig illatosította a szobám .
Ezt itt még Riczu művelte,vagy már az új gazdája?
Kawasakik
Igen Ő az. Én tavaly vettem tőle egy szett gumit. Csak jókat tudok róla mondani!
A legjobb "gumis választás "Gumis Csabi - Ófehértó. Ő a legigényesebb és precízebb. Nem aprítja le a fényezést a felnidről és tud centírozni is.
üdv.
Köszönöm mindenkinek a választ.

Szerintem a Pazonyi utra megyek.
Cső!
A legtöbb gumis nem tud,vagy ahogy írod nem akar motorkereket centirozni
Helló!
A Bocskai utcán a bírósággal szemben,a Pazonyi úton a Család utcai kereszteződésnél,vagy még Karsaiék is szerelnek motorgumit.
Kb. 2500/db.mostanság az ár.
Ezzel a képpel zárul is a GSX-R gyűjtemény.
Egyszerre csak 6 képet enged feltölteni, úgyhogy ez még mindig GSX-R-es gyűjtemény
Itt is lenne az első csokor, amiben csak GSX-R -ek vannak
Sziasztok!
Úgy gondoltuk, hogy könnyebben áttekinthető legyen, hogy milyen képek vannak fent, kategóriákba rendezve fel fogom rakni a már feltöltötteket + néhány újat is.
elvileg minden gumis fel van szerelkezve motor gumi centirozóval,csak az a kérdés hogy fel is akarja e szerelni a müszert
Hello Mindenkinek.

Nyíregyházán hol szerlenek motorgumit ahol centiroznak is?
Mennyibe kerül egy ilyen akció?
Keresek kézvédőt!Fehér,fekete,kék alubetétes előnyben!reális áron!
De legalább fejest ugrott
Halszámlálást tartott
Snoopyka már megint a bujtoson
Snoooooooopyyyyyka CSOOOOOOBBAN