Az adonyi srác valóban nagyon profi szerelő, én is hozzá vittem a masinát karbi-szinkronra, egyebekre. Van rendes műhelye, szerszámai, tehát nem a tipikus kontár, akibe általában botlik az ember. Sok munkája van az tuti, de érdemes rá várni.
Bogyeszharcos, kell esetleg valamelyik gumi a képekről? (Előző hozzászólás) Ha elgurulsz érte holnap nyíregyre, akkor elvihetem. Megnézem a márkákat, ha érdekel, de kb mind a középső jelzőig nyűtt.. Füstőni, vagy aminek akarod 2 első, 2 hátsó. Ha az elsőt füstölöd, akkor megvárom
Egy ilyen indexre lenne szükségem, csak a másik oldalira. Holnap (vasárnap) megyek Nyíregyházára, el is tudnám hozni, ha akadna valakinek. Végülis ez az oldali is jó, csak ilyen bordázott legyen. Vagy külön egy index, mert a bordázott tartónak nincs semmi baja.
Suzuki GSX-R 600 K3 egyébként.
Szia! Nincs Facebook-om! Itt a telsz: 0670/332-55-00
Majd csorgess meg! Tudok ajánlani über profi szerelőt Nyíradonyban!
Szilagyi sándor :06 70 320 7720 Számla,garacia, nem gond! Nagyon sok munkája van, de aránylag gyors! Üdv
Megyén belüli motorszervizek/szerelők közül , kit tudnátok ajánlani?, van egy kawasaki zr 400asom, és ráférne egy szelep hézag, meg van még vele pár apróság.
Áll még az ajánlatod? Az indexes. Mert nem választoltál e-mailben Postával vagy egyéb módon is jó lenne.
hajrá emberek, ne legyetek restek megosztani másokkal! ;)
Grat az új szamárhoz, most láttam. Tudod,ritkán járok SM-re.
Angyal Zoltán és Herczeg Balázs nevét a listán ők eléggé fájterek
Egy ilyen indexre lenne szükségem, csak a másik oldalira. Holnap (vasárnap) megyek Nyíregyházára, el is tudnám hozni, ha akadna valakinek. Végülis ez az oldali is jó, csak ilyen bordázott legyen. Vagy külön egy index, mert a bordázott tartónak nincs semmi baja.
Suzuki GSX-R 600 K3 egyébként.
Majd csorgess meg! Tudok ajánlani über profi szerelőt Nyíradonyban!
Szilagyi sándor :06 70 320 7720 Számla,garacia, nem gond! Nagyon sok munkája van, de aránylag gyors! Üdv
Megyén belüli motorszervizek/szerelők közül , kit tudnátok ajánlani?, van egy kawasaki zr 400asom, és ráférne egy szelep hézag, meg van még vele pár apróság.
Előre is köszönöm