És esetleg tudnál egy elérhetőséget adni N. Gabi-ról? Azért gondoltam Suzuki szervizt mert ott azért csak jobban szerintem suzuki val foglalkoznak és csak jobban vágják a suzukis hibákat mint másutt
Érdemes!
A szerelő N. Gabi nagyon vágja a szakmáját!
De szerintem jobb ha elviszed hozzá és olcsóbban kijössz mintha a szervízbe csináltatod mert ott fix órabérre kell dolgozniuk!
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni hogy Nyíregyen a Karmo suzukihoz érdemes-e vinni motort szerelésre, átnézésre mert lenne egy kis problémás Gsx-r -em. Esetleg vitt e már oda közületek valaki motort, hogy dolgoznak, van-e ott hozzáértés, tudják mit miért csinálnak, esetleg ha valaki tud egy ottani elérhetőséget annak is nagyon örülnék, csak a kérdés hogy megéri-e oda vinnem a motort?
Szia!
Sok sikert a vásárláshoz!
Nekem is DRZ SM van,de nyárra remélem sikerül eladni, de Nagyhalászban vannak egy páran DRz sm-el, ha gondolod privátban megadom az egyik fő kolomposnak a facebook elérhetőségét
sziasztok aki supermoto-s és nyíregyen vagy környéken lakik az irhatna egykét hónapon belül dörzi tulajdonos leszek aztán nem akarok egyedül motorozni ;)
Sziasztok! Segítségeteket kérném!Egy motorost keresek aki a Lippai János Középiskolával szemben található a garázs és ott a környéken lakik BMW motorja van! Aki tud valamit róla írjon köszönöm! :)
Helló! Az én email címem v.szabi93@freemail.hu, bár én 2-3 naponta nézek csak rá, de tesóm meg minden nap. Az ő email címe pedig gunit50david05@freemail.hu
Segítségeteket kérném.
Tudna-e valaki a környéken olyan helyet, ahol sport kipufogó rendszert hangolnak H1000rr-hez?
A szerelő N. Gabi nagyon vágja a szakmáját!
De szerintem jobb ha elviszed hozzá és olcsóbban kijössz mintha a szervízbe csináltatod mert ott fix órabérre kell dolgozniuk!
Sok sikert a vásárláshoz!
Nekem is DRZ SM van,de nyárra remélem sikerül eladni, de Nagyhalászban vannak egy páran DRz sm-el, ha gondolod privátban megadom az egyik fő kolomposnak a facebook elérhetőségét
Régóta keresk SUPERMOTO felniket, ha valakinek lenne ELADÓ, vagy tud olyat akinek van kérem segítsen, hogy szezonkezdésre megszerezzem őket.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Madarasi Dávid (mada0504@freemail.hu)