Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2014 motor kiállitás
Valaki tud a közelben motorbontót? 750-es GSXF-emre kellene pár alkatrész! + ha valaki tud gummát jó áron az is érdekel!
Na Nyíregyi vagy érdemes átmenni Hajdúnánásra.Nem szőröznek semmivel
Az Ófehertói Gumis Csabinak nincs az általa forgalmazott gumikról hirdetése?
Azért másik fórumban olvastam hogy srácnak volt sport kipufogó a gépen E-jelzéssel, papírokkal, és nem engedték át.. haverja másnap vitte a saját gépét akkor meg már át ment és két különböző vizsgáztató volt, szóval igen csak vizsgáztató függő ez a procedúra
Sziasztok.

A képen látható első irányjelzőt keresek.
Thx!
ezért kell vinni az általam írt helyre, ott semmi ien faszságggal nem foglalkoznak h prizma
hehehe fater ott dolgozik!
Ez így van!
Nekem is belekötöttek anno a fényvisszaverő prizmába + a sportdobba is.
Írtam a Kelet és SZON szekersztőinek is, sehonnan még csak egy szavas válasz sem érkezet.. erről ennyit.

@difipeti:
lényegében sehol nem indítják be, még a "KPM" műszakin sem.
Vizsgáztató függő, hogy elkezd-e kötözködni vagy nem. Egyetlen motoromat sem indították még be seholsem.. barátnőm motorját viszont egyszer nem akarták átengedni mert hiányzott a [mostfigyelj] a gyári! rendszámtáblatartóról alulról a piros fényvisszaverő macskaszem! Na erre varrj gombot!
Ipari Park! Szuro-Trade! ki van írva műszaki vizsgáztatás, kamionok állnak bent, meg fogod találni! ott átmegy, be se indítják
Sziasztok!
Lejár a műszakim, és sportdob van a gépen.
Tudtok valahol olyan vizsgahelyet, ahol belefér a sportdob?
Nagyon köszönöm! Indulok!
És délután csapatás!
Gondolom a cikk írója ezt a táblázatot nem vette figyelembe:
link
Egyébként egy volt szonostól kérdeztem is hogy mi alapon írnak ilyet,. de érdemleges információt nem tudott mondani és benyom egy ilyet hogy remélem azért a motorosok tudnak aludni a cikk miatt....
Már elnézést de mi a tököm van itt. Naponta látni olyan autó sofőröket hogy pofám leszakad, de én, meg sokan mások sem hordjuk le és általánosítjuk az autós társadalmat mert van egy két hülye.. Szombat este is Ferenc körúton a jobb oldali forgalmi sávban velem szembe jönnek, na ez mi a f.sz? Szent István utcán naponta megy valaki forgalommal szemben mert attól hogy két sávos, még egyirányú az utca. Ezt minek leírni nincs ennek hírértéke.
De elnézést amit most mondok, szerencsétlen motoros meghal mert elé kanyarodik egy autós az már igen, mert MOTOR és az összes motoros nem tartja be a szabályokat lakott területen pedig 200km/h-val megy, lakott területen kívül meg majdnem hangsebességgel. Ezt tudják írni mert annyira a dolgok mélyére látnak. Na de mind egy is. Ez van ezt kell szeretni!
Bocsánat az írásomért de ez kijött most belőlem:)
Ezúton kívánok mindenkinek élményekben gazdag és balesetmentes motoros szezont
Rákóczi u.42.
SOS!

Nyíregyházán hol lehet venni BANNER BIKE BULL akkumulátort?

Köszönöm!
Ismét motoros véradás

Az idén immáron hetedik alkalommal rendezik meg a hagyományos motoros véradást. A Honda Szász által szervezett esemény helyszíne ezúttal is a Nyíregyháza-Sóstó Múzeumfalu, időpontja pedig 2014. április 27....

http://www.sportmotor.hu/motor...
www.kelet.hu
Levél a szerkesztőségnek: kszeri@russmedia.com

http://www.szon.hu/ugy-huzta-n...
Nem elég, hogy holnap "fekete Péntek" lesz, az úgynevezett újságíróknak sikerült rátenni egy lapáttal ellenünk..

A SZON / KELET-ben megjelent cikkek remélem nem csak nekem felháborítóak..

Szeretném ha ez a FACEBOOK post eljutna azokhoz akik ezeket a cikkeket irták!

üzenet az újságíróknak

A FACEBOOK post nyílvános, örülnék ha minnél többen megosztanák!
Őszinte részvétünk!Debreceni motorosok
Nyugodjon békében!Sajnálom!
Ott leszek
Rétközi Balázs
"Rétközi Tamás (Tomcsi) szeretett Bátyám tiszteletére! Sokunk hallhatott a szörnyű hírről ami 2014.03.08-án történ Nyírbátor belterületén ahol egy KTM motorkerékpár vezetője a helyszínen vétlenül életét vesztette... Arra kérnélek titeket Motoros Cimborák, hogy szeretnénk rátok számítani a temetésen, egy utolsó igazi gázfröccsöt, tiltást had hallhasson! Aki teheti és úgy gondolja van ereje motorra ülni, azoknak nagyon megköszönnénk! A temetés helyszíne és időpontja Nyíregyháza, Korányi Frigyes úti ravatalozó 2014.03.14-én (pénteken) 12:00-kor lesz."