Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

facebook lapot tudok mutatni https://www.facebook.com/andra...
Egy kis papírmunka és mehet az aszfaltra!
Nincs véletlenül honlapja? Jó lenne látni a munkáit!
Ismerek 1 srácot ő airbrush-ol vagy hogy kell leírni itt lakik tőlem 1 utcával arrébb ha gondolod emailbe elküldöm az elérhetőségét
Nyíregyházán vagy a környékén foglalkozik valaki sisakfestéssel?
hát köszönöm szépen mindenkinek
azért akarom nyhn venni mivel hatalmas nagy gépállatomba bőven elég 1 liter így a posta is már majdnem ott van mint az olaj :D
a mgbolt közeliben voltam már ott már nem forgalmaznak , de akkor megnézem a kawánál köszönet
ja és az összeg postával értendő
Én egy sráctól rendeltem Motult, már többször is, korrekt, legutóbb 11500-ba volt a 4 liter Motul 5100 10w40. (múlthéten)
Ha sokat kell járkálnod utána akkor megéri tőle rendelni. Másnap nálad az olaj.
Ha kell elérhetőség megadom.
Üdv
Ha jól tudom a Tiszafa utcán van egy cég, a Kemence csárda környékén, ott a 4L-es Motul 5100-as olaj valami 10.500.-
Egy ismerőssel akinek van kedvezménye - 32 % az olajokból!
Szerintem Karsaiéknál is van Motul.
Az a Szikla utca!
De forgalmaz Motult a KTM-KAWASAKI is a Nyíregyházi út 19 szám alatt.
lejössz a tiszavasvári felüljáróról ( a vasgyár utca felől mész) jobbra az első utcán lemész asszem a sarkon ilyen mezőgazdasági bolt van, na annak az utcának a közepén jobbra van bent az udvaron 1 autósbolt, ott van szerintem, multkor mintha láttam volna
köszi de ott elég brutál ára van
Bárdiéknál van!
Szevasztok!

Valaki tud boltod , ahol MOTUL motorolajat forgalmaznak ?
Valaki nem tudja hogy Nyírturán miért van lelakatolva a pálya?
Ófehértó. Gumis Csabi. Igaz nem nyhi, de nagy választékkal, jó áron dolgozik!
Azt nem írtam, hogy nem javíttatni szeretnék hanem új gumit tetetni. Olyan hely kellene ahol van készleten némi választék...
Sziasztok,
Nyíregyen keresnék gumist. Kit ajánlotok? Köszi
Én is Zoli hoz szoktam vinni és semmi panasz nincs rá!
ár- munka arányba milyen? alkatrészeket azokat rakja bele amit viszel? sok munkája van?
Nekem a yz 450f et Ő rakja össze