Pedig elég sokat voltunk kint (kb. úgy 2013 tavaszáig, mert addig volt meg a saját fényképező szett) , bár most, hogy már nincs állandó felszerelésem, így már csak hétvégéken csináltuk a lesifotókat. Bár ez is nagyon változó, hogy mikor kapok gépet és mennyi időre
Photoshoppal szedtem le (pár másodperces meló). Már megszokásból csinálom, mert eddig kb. 1, vagy kettő kívétellel mindegyik motoros kérte, hogy ne legyen rendszám. De ha kéred vissza tudom tenni csak így még jobban kiemeli a streetfighter külsőt
Helló!
Semmi gond,tudom,hogy az írás az ilyen,könnyen félreértelmezhető!
Csak ahogy Balázs feltette a kérdést,hogy ő miért nem lát annyi motort a Sóstói úton,arra az a photoshoppos válasz úgy "rímelt"!
Igen,az az e-mail címem él,ha àtküldöd a képeket azt megköszönöm!
Még egyszer elnézést kérek! Tényleg nem akartalak bántani, ezek szerint teljesen ellenkezőleg értettem, mint ahogy te leírtad. A fórumon megadott e-mail címed még aktív? Küldenék még neked képeket. Nem sok van már de még 1-2 van rólad is.
Semmi gond,tudom,hogy az írás az ilyen,könnyen félreértelmezhető!
Csak ahogy Balázs feltette a kérdést,hogy ő miért nem lát annyi motort a Sóstói úton,arra az a photoshoppos válasz úgy "rímelt"!
Igen,az az e-mail címem él,ha àtküldöd a képeket azt megköszönöm!