Na csak sikerült rájönni, hogy miért nem akarja feltölteni a képeim nagy részét .... kb. 3-4 MB között lehet egy limit ami fölött nem engedi feltölteni, úgyhogy sajnos butítani kellett a képeket, hogy ezeket is ki tudjam tenni :(
Helló! Köszi a dicséretet. Pedig ezek a képek csak haverom kezdő gépével készültek és többnyire lesifotók :). Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen jellegű képek készülnek olyankor, amikor minden összejön és profi/félprofi szettel sikerül menni fotózni. http://www.flickr.com/photos/1... Itt megtaláljátok a fiókomat, ami jelenleg is frissítés/képfeltöltés alatt van folyamatosan. Azért is linkelem ezt az oldalt, mert a feltöltendő képeknek több mint a felét nem akarja feltölteni .
Csáó gyönyörű képeket készitesz, majd jövőre már elkészűl a gépem és én is igényt tartanék a szolgáltatásaidra, jó lenne a gépről pár profi képet késziteni
Halmozod az élvezeteket Biztos zsír lehet, nekem volt sisakom, pont krossz szemüvegem is, minden ingyér adtam oda. Bár lehet rád nem is lett volna jó.
Remélem már tavasszal találkozunk.
Egy kicsit még szokni kell ne nagyon vadállat.
Remélem már tavasszal találkozunk.