Sziasztok! Én vagyok az akit az előbb bemutatott R1Jani. Én és tesóm fotózunk, igaz csak hobbi szinten, de már 4 éve csináljuk, több kategóriában is kipróbáltuk magunkat (makró, vihar, portré, tájkép/panoráma). De mivel kis kölyök korunk óta tetszenek a motorok ezért ezt a témát is kipróbáltuk, ami nagyon bejött és ezért ezt az ágat szeretnénk tovább vinni és a Nyíregyházi motorosokról minél jobb képeket csinálni. Már sikerült összehozni két motoros sráccal fotózást 2x (alkalmanként kb. 150 képes sorozat) félprofi/profi szettel és ilyenekből szeretnék majd minél többet összehozni. A szettemet amit eddig használtam eladtam egy komolyabb szettre váltás miatt, de még gyűjtenem kell hozzá, ezért most sajnos csak kölcsön felszereléssel dolgozok ami csak időszakosan van nálam. Ezzel sajnos az a probléma, hogy nehéz úgy szervezni a dolgokat, hogy gép is legyen, jó is legyen az idő, helyszín is jó legyen és az, hogy én és tesóm is ráérjünk, meg az alany is.
Ha sikerül szereznem felszerelést, akkor jelzek egyből és egyeztetünk, hogy ki mikor ér rá és megpróbálunk minél többször fotózást összehozni! Felőlem akár bandákban/csapatokban is lehet csinálni fotózást, elég sok minden megvalósítható, így bármi elképzelés, vagy kívánság van képekkel kapcsolatban akkor azt is megbeszéljük.
A képeket folyamatosan töltök fel tagokról/nem tagokról egyaránt.
Örülök neki hogy sikerült egy ilyen nagy közösségbe "bekerülni" amit köszönök szépen R1Jani-nak!
Van egy kis fiatal barátom,aki egyelőre nem mocis még,de nagyon megszállott! -és tehetséges fényképész! Sokan megismerkedtek majd vele, előbb vagy utóbb-hisz mindenki szeretne szép képeket Van sok képe sokmindenkiről-sokszor csak úgy vagtában fényképezett!
Ha sikerül szereznem felszerelést, akkor jelzek egyből és egyeztetünk, hogy ki mikor ér rá és megpróbálunk minél többször fotózást összehozni! Felőlem akár bandákban/csapatokban is lehet csinálni fotózást, elég sok minden megvalósítható, így bármi elképzelés, vagy kívánság van képekkel kapcsolatban akkor azt is megbeszéljük.
A képeket folyamatosan töltök fel tagokról/nem tagokról egyaránt.
Örülök neki hogy sikerült egy ilyen nagy közösségbe "bekerülni" amit köszönök szépen R1Jani-nak!