Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy 2000-es évjáratú zx6r-t. A gyári kipufogót szeretném lecserélni. Tud valaki ajánlani vmi jó állapotú használt sport dobot? Köszönöm!
Ok Jack papa,akkor a barim vagy! Mondjuk,amúgy is Meg aztán sokan vagyunk már így is barátok Ha értitek mire gondolok
persze nem olyan kategória mint a tied de én több alkalommal vettem tőlük contit amitől tartottam (de nem volt más választásom a méret miatt ) mert máshonnan sokkal drágábban volt illetve hamar lekopott , de az innen rendeltekkel teljesen megvoltam elégedve illetve maga a bolt is qrva korrekt
ha boltról van szó csak ajánlani tudom a gumi meg már a te választásod
Hell!

Ha van tapasztalatotok bármelyik gumiról ami a linkben van,írjatok már légyszi!
Az biztos hogy a Michelin nekem hamar lekopott...

Gumik

Èn is jobbulást kivánok Attila
jön valaki motorozni? mondjuk 6kor tali plázánál és onnan mennénk ide-oda?
Helyesen:
Még NEM tudok mit mondani!
Meglátom!
Erre most per-pillanat még tudok mit mondani!
Szerintem hagyd a fenébe a felújítást, ha jól kommunikálsz a biztosítóval, tudsz még ebből sokkal újabb motort is csinálni!
Ok! Nekem az ER6n-el már volt egy totálkárom!
Mostmár csak olyanokkal haverkodunk akik legalább egyszer már elfektették a gépet
Szeva Papó!
Ez így jött össze.
Velem nincs nagy baj,a motor meg...................,ki tudja mi lesz még a sorsa.
Haver azt mondja,hogy a blokk és a váz szerinte nem sérült.
Szia Attila! Épp fuvarban voltam külföldön amikor Neten olvastam a hírt!Hát ledöbbentem! De örülök,hogy Te legalább egyben vagy! Gyógyulást neked! A motort meg majd lehet pótolni
Ez a szezon számomra végetért,az biztos!
Helló!
Nem tudom még mit hoz a jövő motorügyileg,majd kiforrja magát!
Én javulok,csak "izomlázam" van szinte mindenhol most.
Szia Attila! Boldog második szülinapot és mielőbbi felépülést, neked is meg a motornak is. De úgy látom hogy ebből inkább egy új bringa vétel lesz!
Én mondtam legutóbb,hogy vidd!
És köszönöm a jókívánságokat mindenkinek!
Részemről is jobbulást .
na most melyik felét adod majd ide próbakörre? egykerózni nem tudok, a másik felét meg mi hajtja majd? teszünk rá pedált? viccet félretéve: Jobbulást kívánok én is! A képek alapján nagyon szerencsés vagy, hogy semmi komoly bajod.
Az Őrangyalodnak jár a csoki! Jobbulást!
Huhh Attila, ez kemény lehetett... De nézd onnan, hogy már nem egy, hanem két motorod van, és még annyit, hogy általában a motorra szoktuk lerakni a bukót leszállás után, nem pedig a motortól több méterre a záróvonalra!
Viccet félretéve, örülök, hogy nincs komolyabb bajod, és minél hamarabb lássunk gurulni!
Jobbulást Neked (örülök, hogy a sisak is jól vizsgázott : http://thumbs.tele.net/?maxh=1...)