Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves Motoros Barátok.

Idén is megrendezésre kerül Vaján a városnap keretében egy remélhetőleg hagyományos motoros találkozó/felvonulás.

A szervezők szeretettel meghívnak minden Kedves Motorost erre az eseményre, és az utána lévő városnapi rendezvényekre.

A megjelent motorosokat a szervezők egy tál étellel fogadják majd a felvonulás után.

Üdv.
Szabolcsi motorosok csapata
9363
szeva eldöntötted már mi lesz a mocival ?
csak mert ha bontod akkor a dob érdekelne
Sziasztok !
Cbr 1000rr 2004 év. SPORTDOB érdekelne, ha valaki tud eladót bárhol.
A válaszokat előre is köszönöm
Hát ő is?!?
Sziasztok!
Tesóm 09.14-én házasodik! Aki ráér és kedve is van, csaphatna egy kis "hangzavart" a Kossuth téren! 16-kor kezdődik a házasságkötőben, de hogy meglepetés legyen 16-15től lenne jó, ha jönnétek! kb szerintem 16-30kor jönnek a ki a házasságkötőből! Előre is köszi mindenkinek!
Szeva!
Alakulok!
Már csak ez a "nyakörv" emlékeztet a csattra,na meg a motor!
Úgylátom meggyógyultál Ati!?!Minden rendben?
Kicsit le vagyok maradva, de azért nem mindennel...
Jobbulást haver!
Motorozni?!?
Hol élsz te haver,már régen nem divat!
Most a bicajozás meg a gyalog galopp a menő!
Sziasztok!

Jár még itt valaki motorozni
Ma valaki a hegyekben egy kört?
Igazán nincs mit! Tavasszal én is tőle vettem egy szett használt gumit. Teljesen beváltak! Jó áron adta, és gyorsan, precízen fel is szerelte! ;)
Köszönöm a segítséged azt hiszem elmegyek személyesen és körülnézek
Helló!
Keresek yamaha tdr papíros vázat, akinek van írjon már egy üzit!
én a helyedben kutatnám az aprót és vennék valami használt minőségibb dobot mint a házilag csináltat!
Joemastert el is felejtettem neked mondani a múltkor
Köszi!
Még tőlük nem vettem,de most lehet hogy veszek,csak azt nem tudom még hogy melyikek a legjobb
Ófehértó, Csabi.. A vezetéknevét nem tudom, de a telefonszáma megvan! Adsz egy email címet és elküldöm!
Sziasztok!
Tud valaki Nyíregyházán és környékén használt motorgumikat eladó helyet?
(190/55R17)