Mándoki motoros találkozón volt valaki? Mert volt egy csaj egy ilyen neon zöld pólóba asszem és csinált a felvonulás közbe egy rakat képet. Esetleg nem tudjátok ki lehet?
Vagy ha nektek van képetek légyszi rakjátok már fel!
Jó volt a kis motoros nap Vaján. Megérkeztünk megkínáltak lapcsánkával majd felvonulás, ebéd gulyásleves majd megnéztük a kastyélyt amit még soha nem láttam, és go haza. megérte.
Szeretettel meghívunk titeket a vajai városnapra amelyet összekötünk egy motoros baráti találkozóval is.
A motorral érkezőket egy ebéddel,üdítővel vendégül látjuk illetve Vay Ádám Múzeumba ingyenes belépést biztosítunk.
Helyszín: A VAJAI VÁRKASTÉLY
Időpont: 2012.09.08
Programok:
- Egész napos kulturális programok.
-. kb. 11.30-tól Motoros felvonulás
Bármikor igazoltathat,akár gyalogosan is elkérheti a személyidet,de ha nem látott közlekedni a motorral,akkor nem köthet bele a motor műszaki állapotába stb stb mert ahogy te is említetted,mondhatod hogy toltad,csak ha meg akar büntetni valamiért akkor meg is fog,mert 2 rendőr szavával szemben a tied kb semmit nem ér, szóval ha ő azt mondja hogy látott téged közlekedni,akkor úgyis rádhúzzák a vizes lepedőt!
SV-t vagy hornet. Nekem a fekete vázas és fekete színű sv tetszik. Erre most jöttem rá :D . A motorom hibátlan és gsx-r 1000 eleje van. Nagyon keveset futott, de rájöttem nekem az N-es verzió kell. Ha nem adják meg amennyiért el szeretném adni akkor keresek valakit aki segít az első idomzat helyére valami kis idomot varázsolni. Nekem a 265km/h vég is sok. Jövőre kap előre egyel kisebb hátra 2-vel nagyobb fogaskereket.
Érdeklődnék, hogy ha pl: leparkolok a motorral és állok mellette, majd oda jön egy rendőr, akkor igazoltathat? Ha valami nem stimmel a motorral beleköthet? (Mert elvileg mondhatom azt, hogy én csak oda toltam és nem mentem vele!)
Még1 kérdés: segédmotor kerékpárra kötelező ilyen biztosítást igazoló zöld matrica a motorra? Mert én tőlem kérték, csak nem tudom mire fel! Szept.1-én kérték tőlem.
Vagy ha nektek van képetek légyszi rakjátok már fel!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy Nyíregyházán a Carmo-ba van-e hibakód kiolvasás Gsx-r hez?
Szeretettel meghívunk titeket a vajai városnapra amelyet összekötünk egy motoros baráti találkozóval is.
A motorral érkezőket egy ebéddel,üdítővel vendégül látjuk illetve Vay Ádám Múzeumba ingyenes belépést biztosítunk.
Helyszín: A VAJAI VÁRKASTÉLY
Időpont: 2012.09.08
Programok:
- Egész napos kulturális programok.
-. kb. 11.30-tól Motoros felvonulás
További információ:
http://www.vajavar.hu/?modul=o...
A motorosok érdeklődhetnek Harsányi Imrénél: Tel:06303173313
06 30 42 87 858
Még1 kérdés: segédmotor kerékpárra kötelező ilyen biztosítást igazoló zöld matrica a motorra? Mert én tőlem kérték, csak nem tudom mire fel! Szept.1-én kérték tőlem.