Egyenlőre Nyíregyről mi ketten akkor, Tokajba jön egy miskolci Hornetes barátom igy már 3-man. :D Fürdés nem kötelező, de egész napos programot akarunk. Idő szép akadálya semmi. Én kistelekiből indulok.
Péntekre tervezek egy nagyobb gurulást. reggel 8-kor indulás. Tokaj -Tarcal fürdés) Tokaj hegytető, majd fel a hegyekbe akár Szilvásváradig vagy ki tudja. Egész napos poroszkálás. Tart velünk valaki? Túratempóban megyünk olyan 100-130-ig.
A geszterédi falunapra, hívunk, és várunk minden motorost augusztus 4. SZOMBAT 11:30 ra! szeretnénk ha jelenlétetekkel emelnétek falunapunk színvonalát!
Üdv mindenkinek!
Jelenleg még új vagyok a szakmában, de remélem lassan belerázkódok.Kérdéssel, kéréssel fordulok Hozzátok.Ma vettem észre hogy az bal első teleszkópból szivárog az olaj.Nem vészesen néhány csepp 1 nap alatt, mégis zavar.Nemrég vettem a gépet s szeretném ha egy normális szerelő átnézné teljes egészében, elmondaná mit kell cserélni javítani s nem utolsó sorban mennyi is lenne az annyi. Összefoglalva egy normális szerelőt keresek aki jó munkát végez Nyíregyházán vagy a környéken.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Tudja valaki hánytól lesz a felvonulás Tokajban?