Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudja valaki hánytól lesz a felvonulás Tokajban?
Egyenlőre Nyíregyről mi ketten akkor, Tokajba jön egy miskolci Hornetes barátom igy már 3-man. :D Fürdés nem kötelező, de egész napos programot akarunk. Idő szép akadálya semmi. Én kistelekiből indulok.
Helló engem érdekelhet hányan mennénk?a fürdést azt ki lehetne hagyni, nem?minek húzni vele az időt!
Nagyobb térképre váltás
Péntekre tervezek egy nagyobb gurulást. reggel 8-kor indulás. Tokaj -Tarcal fürdés) Tokaj hegytető, majd fel a hegyekbe akár Szilvásváradig vagy ki tudja. Egész napos poroszkálás. Tart velünk valaki? Túratempóban megyünk olyan 100-130-ig.
Sziasztok, valaki a környékről tervezi hogy 24-én megy fel a Lime Partyra? Ha vkinek van kedve csatlakozni, én a faterral tuti megyek!
délután 5-6 után,el gurul6tok a plázához
szerda ,csüt , péntek egész nap ráérek
Na azért még szoktátok nézni az oldalt! Helyes
Néha vagyok, hétvégeken olvasgatok
szivesen meg mutatom ha meg mondod mikor és hol jó neked
Na mivan, régiek közül valaki?
A geszterédi falunapra, hívunk, és várunk minden motorost augusztus 4. SZOMBAT 11:30 ra! szeretnénk ha jelenlétetekkel emelnétek falunapunk színvonalát!
péntek 14-től egy motorozás Tokaj fele a feeling miatt?
Köszi!
+36304881143 Gabulya zoltán
Emlékeztetőnek !
Köszönöm, tudnál esetleg elérhetőséget, pontosabb címet mondani?
Nekem lenni!Ha kellenni még akkor írjál
Én a Virág utcára járok Gabulya Zolihoz . Korekt áron dolgozik és nyugodtan ott lehet hagyni a gépet.
Üdv mindenkinek!
Jelenleg még új vagyok a szakmában, de remélem lassan belerázkódok.Kérdéssel, kéréssel fordulok Hozzátok.Ma vettem észre hogy az bal első teleszkópból szivárog az olaj.Nem vészesen néhány csepp 1 nap alatt, mégis zavar.Nemrég vettem a gépet s szeretném ha egy normális szerelő átnézné teljes egészében, elmondaná mit kell cserélni javítani s nem utolsó sorban mennyi is lenne az annyi. Összefoglalva egy normális szerelőt keresek aki jó munkát végez Nyíregyházán vagy a környéken.
Köszönöm előre is a válaszokat!