Hali! Amikor én csináltam a nagymotor jogsit, akkor ugy volt hogy, kresz+rutin+forgalom. Elsősegély nem kellett, mivel volt már jogsim kocsiból. Ha meglesz a nagymotor jogsid, akkor már utast is vihetsz egyből(feltéve ha van már 2 éves "B" kategóriából a jogsid) Én anno a Rutin Autós iskolánál csináltam akkor volt vmi 70körül kb(úgy hogy nem buktam semmiből) Azóta már biztos drágább. Ruházat terén anno a Shox-nál kötöttem ki(Plázával szemben) Ott vettem a ruhát+bukót+kesztyűt. De a legjobb ha nyakadba veszed a várost mind jogsi, mind ruházat terén, és szétnézel, vagy a barátod a Google!
Üdv!
Üdv!
Nem tudja valaki hogy Nyíregyházán a nagy A jogsi kinél a legolcsóbb?
Ja és csak B jogsim van de 25-éves vagyok szóval elvileg mehetek. Egyébként a nagy A jogsi megszerzésében is úgy van hogy kell tennem kresz vizsgát és elsősegélyt is? vagy csak rutin és forgalom. Bocsi hogy először itt kérdezem, de ti biztos tudtok segíteni Na és még valami, mivel kötelező a protektoros kabát és nadrág + csizma, ezeket szeretném újonnan beszerezni, tudnátok még egy jó motorosruházati üzletet ahol szívesen segítenek a ruházat kiválasztásában, persze korrekt áron.
Előre is köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy hétfőn a nyírpazonyi felvonulásra fog jönni valaki innen?
Van egy Komar mopedem(adatlap), és tegnap dőlt el, hogy részt tudnék én is venni a felvonuláson. Mi lesz a pontos útvonal?
http://www.szon.hu/szabolcsi-m...
A Rutin Autósiskolát tudom ajánlani .
Minden téren korrektek .
Ha kell elérhetőség irj !
Üdv!
Nem tudja valaki hogy Nyíregyházán a nagy A jogsi kinél a legolcsóbb?
Ja és csak B jogsim van de 25-éves vagyok szóval elvileg mehetek. Egyébként a nagy A jogsi megszerzésében is úgy van hogy kell tennem kresz vizsgát és elsősegélyt is? vagy csak rutin és forgalom. Bocsi hogy először itt kérdezem, de ti biztos tudtok segíteni Na és még valami, mivel kötelező a protektoros kabát és nadrág + csizma, ezeket szeretném újonnan beszerezni, tudnátok még egy jó motorosruházati üzletet ahol szívesen segítenek a ruházat kiválasztásában, persze korrekt áron.
Előre is köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy hétfőn a nyírpazonyi felvonulásra fog jönni valaki innen?
Van egy Komar mopedem(adatlap), és tegnap dőlt el, hogy részt tudnék én is venni a felvonuláson. Mi lesz a pontos útvonal?
Előre is köszi!
Széles utat, olcsó benzint!
Üdv.
http://youtu.be/hT9lOVoEmTA