Nem tudom, végül nem beszéltem vele. De kb. másfél éve kaptam a telefonszámát, akár meg is változhatott. Nem kamu számot írtam, hanem amit én is kaptam az egyik kollégámtól.
Én is csak kaptam a motorimportőr számát, nem biztos, hogy még működik, én végül nem behozottat vettem.
Volkó Attila (ha jól emlékszem), nullahathúsz, húsz negyvenegy négynyolcvanhárom, csak a kódolás kedvéért.
Üdv!
Még mindig várom a jelentkezését annak, aki olaszból hoz be motorokat!
Aprilia RS 125 (a legújabb kasznis) vagy Husqvarna SM 125 érdekel.
Várom jelentkezését, minél hamarabb!
Köszönöm szépen a választ!
Ma egész nap ezen agyaltam és végül én is erre jutottam, hogy amíg lehet használom 50-esként és ha bejön ez a valami, arról úgy is tudni fogok hamarabb és akkor lepapíroztatom.
Nem tudjátok, hogy mennyibe mennek az olasz új kasznis 125-ös rs-ek vagy husqvarna sm 125? Mert én úgy tudom h az rs kint ilyen 300-350, a husky 300körül mozog.
Ezt a hock kipufogóst vagy 2 éve kérdeztem és akkor 40e/darab-os árat mondott!
Asszem ennyiért már lehetne venni MARTIN dobot is ami E-betűs és műbizonylatos!
Igen volt róla szó, hogy az 50ccm-esekre is akarnak valamiféle azonosítót(rendszám) rakatni mivel egyre több van és gyakorlatilag lehetetlen bármit is behajtani rajtuk. Hogy mikorra lesz belőle valami azt szerintem még ők sem tudják.
Ha minden képen 125 ccm-est akarsz akkor olyat válassz aminek minden papírja megvan a forgalomba helyezéshez, mert akkor később sem lesz gond.
üdv.: G.
csáó!
Most adtam el a 80-as gépem és szeretnék valami nagyobbat.
Nézegettem a 125-ös rs-eket. Természetesen papír nélkül. Na de hallottam olyanról, hogy talán jövőre már meg akarják ezt tényleg komolyan szorítani. Egyébként ezt már amúgy jópárszor hallottam, de most ezt egy rendőr barátom mondta. Ti mit tudtok erről? Mert ha megveszem az rs-t használom egy fél évig és ez tényleg bejön utána meg a kutyának nem tudom majd eladni.
Esetleg innen a környékről valaki hoz be motorokat olaszból? Mert ha igen, akkor várom villámgyors jelentkezését!
Az orosi úton van egy a jobb oldalon, ahogy kifelé mégy. Vagy van egy öreg, aki a Praktiker utáni első kis földúton van balra, ahogy kifelé mész a városból.
joemastert és a munkáit ismeri valaki?
Esetleg elérhetőséget tudtok?
Köszönöm.
Kékcsi a pali. Rá gondolsz?
Volkó Attila (ha jól emlékszem), nullahathúsz, húsz negyvenegy négynyolcvanhárom, csak a kódolás kedvéért.
Köszönöm szépen. Holnap fel is hívom. Amúgy hova valósi?
Ő hord be motorokat, nem tudom, hogy megrendelésre is, de egy telefont megér!
06205 nyolc nyolc 40 négy hat.
Még mindig várom a jelentkezését annak, aki olaszból hoz be motorokat!
Aprilia RS 125 (a legújabb kasznis) vagy Husqvarna SM 125 érdekel.
Várom jelentkezését, minél hamarabb!
bigpimpin- Nyugi van, nem kell félni.
Van kedve valakinek jönni?
1. Skoalbandita
Azért engem rohadt messzire kerülj el, mert ha kárt teszel a kocsimban vagy motoromban, akkor nincs köteleződ. Vegyél rendszámost!
Ma egész nap ezen agyaltam és végül én is erre jutottam, hogy amíg lehet használom 50-esként és ha bejön ez a valami, arról úgy is tudni fogok hamarabb és akkor lepapíroztatom.
Nem tudjátok, hogy mennyibe mennek az olasz új kasznis 125-ös rs-ek vagy husqvarna sm 125? Mert én úgy tudom h az rs kint ilyen 300-350, a husky 300körül mozog.
Asszem ennyiért már lehetne venni MARTIN dobot is ami E-betűs és műbizonylatos!
Igen volt róla szó, hogy az 50ccm-esekre is akarnak valamiféle azonosítót(rendszám) rakatni mivel egyre több van és gyakorlatilag lehetetlen bármit is behajtani rajtuk. Hogy mikorra lesz belőle valami azt szerintem még ők sem tudják.
Ha minden képen 125 ccm-est akarsz akkor olyat válassz aminek minden papírja megvan a forgalomba helyezéshez, mert akkor később sem lesz gond.
üdv.: G.
Most adtam el a 80-as gépem és szeretnék valami nagyobbat.
Nézegettem a 125-ös rs-eket. Természetesen papír nélkül. Na de hallottam olyanról, hogy talán jövőre már meg akarják ezt tényleg komolyan szorítani. Egyébként ezt már amúgy jópárszor hallottam, de most ezt egy rendőr barátom mondta. Ti mit tudtok erről? Mert ha megveszem az rs-t használom egy fél évig és ez tényleg bejön utána meg a kutyának nem tudom majd eladni.
Esetleg innen a környékről valaki hoz be motorokat olaszból? Mert ha igen, akkor várom villámgyors jelentkezését!