en 4500re emlekszem, de az tuti, hogy aprilis elott buntettek meg:-S lehet en emlekszem rosszul, de majd elokeresem:-D
tisztaba van mindenki, hogy ha szabalytalansagot kovet el, azert fizetnie kell, ezt en is elismerem, de vannak olyan szamomra pitianer dolgok, amikert kar adni...verofenyes napsutesbe, nincs felkapcsolva lakott teruleten kivul a tompitott fenyszoro, es az elsosegely csomag lejart...ooo hadjuk mar, ugymegneznem az o kocsijukba le van e jarva:-) en megfogadtam, barmiert buntet...kozmunka:-D es kesz, amugyis ha birosagra kerul az ugy legyen az gyorshajtas vagy barmi neki kell bizonyitani:-) max dolgozok egy par hetet xd
4500 biztosan nem, mert április elsejétől 5000 a minimum, és sem most sem előtte nem lehetett, csak .000 ra végződő tételt kiszabni. aki gyorsan hajt, és/vagy nem a szabályoknak megfelelően közlekedik, az tisztában van vele, mivel járhat ez, és ennek vállalja a következményeit! én így fogom fel, és szerintem ez a normális
ugyanmár! a rendőr (tisztelet a kivételnek) büntetésre utazik...ez olyan mint bármelyik munkahely! "ha beleakarok kötni valamibe bele is fogok..."
mint engem elsősegély csomag miatt 4500ra húztak meg, aztán rájöttem, hogy be se kellett volna fizetni
lehetne szerintem más megoldást is találni a "fegyelmezésre" aki meg betud fizetni több 100.000ret annak nem lesz akadály (kivételek itt is vannak) de én ledolgoznám
Ez csak egy kósza ötlet volt :D de szerintem ezek a sunyik valahol ott kuksolnak és csak várnak
mindenesetre, megnézném ki lenne olyan élelmes...de ez csak kósza ötlet volt :D
Sziasztok,
1987/88-as Honda CBR 600F mocihoz keresek egy pár visszapillantó tükröt, új és használt is érdekel. Akinek van eladó legyen szíves jelezze.
Köszönöm
Lenne eladóba egy e betűs,sebring gp6-os dobom,kivehető szűkítővel.Honda hornet 600-hoz való de más motorra is felrakható összekötő csővel.Tartozékként adok hozzá egy hővédő lemezt és egy összekötő csövet de ezek csak hornet 600-hoz valóak.
Az árát tekintve rugalmas vagyok,ha valakit érdekel meg tudunk egyezni biztosan.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu vagy a 70/2341386-os számon elér.
Üdv:Balu
Akinek lenne kedve egy jó kis gurulásra az jöjjön a pazonyi uti mol kutra 11:00 -ra