Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nagy melegre való tekintettel lefújom az utat!
Bár ahogy látom nem volt nagy érdeklődés!
Helló
Aki jelezte h akar jönni a hétvégén motorozni beszéljük meg a részleteket!

http://goo.gl/maps/3spq

Egy kicsit átalakítottam az útvonalat h elkerüljük Miskolcot.

Én szombatra gondoltam és olyan 10 óra felé találkoznánk a Tokaji úti MOL benzinkúton!

Ha bárkinek bármi más ötlete van szóljon!
Üdv Mindenkinek!
Hyosung GT 650,250,digitális km órával szerelt motor gazdikat keresek!
Az óra bekötéséhez szeretnék segítséget kérni.
Gábor.
Én ennyire olcsón azért nem úsztam meg, de a gyári kb. 40-hez képest még mindig jobb volt.
valamikor a Rozsnyó út de nem tuti,környékén de az már vagy 9 éve is van talán
Nekem nem volt velük problémám, sem a hozzáállásukkal, sem a munkájukkal. Bár én csak a kereket vittem be.
Szia nekem egy suzuki gsx 600f- re csinált a villamoságis feszszabályzót nevetséges 1000 Ft-ért a gyári 26 E lett volna.
Sziasztok! Van a városban egy szőkés-barna hosszú hajú csaj egy fekete nagyobb motorral (600 felett) UKD-944 a rendszáma. Valaki valami infót róla? Mégis merre fele szokott mozogni?
Nem, még a város felé a gumisra!
A pazonyi útiról meg annyit, hogy haveromnak szarul tették fel a bakra és felborították a motort..
Pazonyi út - család utca sarka (majdnem), nekem ők csinálták
Karsai-ra gondolsz?
Bírósággal szemben!
Gumis Csabi Ófehértó!
Nekem minőségi és gyors munkát végzett olcsón!
Most vagyok itt először, üdv mindenkinek. Egy kis segítség kéne, kaptam egy defektet (gondolom mert tök lapos de még tesztelem) tudtok valami spec gumi szerelőt itt a környéken (NYíregyháza) aki nem gányolja össze a kereket és ki is centizi rendesen? Előre is köszi.
Nagyobbra számítottam de szép volt ez így is!
Pontosan sajnos jól mondod hogy "kis"
Ez a cián előtt úgy nézett ki hogy az a csónak ami ott látszik a képen az a komp mentőcsónakja na az nem látszott ezektől a kis állatoktól.
Az volt a szép
Jó volt egy kicsit motorozni.........
Egy kis tiszavirágzás!
sajnos én nem tudok menni mivel kb 1 órája az utcánktól nem messze belémtolatott egy köcsög ukrán..
elkezdi nem látott, belenéztem a kocsiba tele zsákokkal és még a hátsó üvegek is le voltak sötétitve..
mondom csodálkozol hogy nem láttál bazdmeg..
a legközelebbire remélem el jutok..
Oké!
Lehet h kések pár percet de megyek!
Szerintem olyan 4 -körül kellene indulni. Mondjuk 16-óra Benczúr tér?
Mikor mész ha szabad megkérdezni?
Honnan indulsz?
Úgy látom túra kilőve.
TISZAVIRÁGZÁS: Infót kaptam a tiszaberceli Kérész Kikötőből, hogy arra a partszakaszra ma várják a rajzást, egyszer az életben legalább meg kell nézni! estefelé, 5 után kezdődik mindig a nagyja, sötétedésig. Én kimegyek megnézem aki gondolja tarthat velem.
Ment a mail a szerelő srác telefonszámával.