Sziasztok! Van a városban egy szőkés-barna hosszú hajú csaj egy fekete nagyobb motorral (600 felett) UKD-944 a rendszáma. Valaki valami infót róla? Mégis merre fele szokott mozogni?
Most vagyok itt először, üdv mindenkinek. Egy kis segítség kéne, kaptam egy defektet (gondolom mert tök lapos de még tesztelem) tudtok valami spec gumi szerelőt itt a környéken (NYíregyháza) aki nem gányolja össze a kereket és ki is centizi rendesen? Előre is köszi.
Pontosan sajnos jól mondod hogy "kis"
Ez a cián előtt úgy nézett ki hogy az a csónak ami ott látszik a képen az a komp mentőcsónakja na az nem látszott ezektől a kis állatoktól.
Az volt a szép
sajnos én nem tudok menni mivel kb 1 órája az utcánktól nem messze belémtolatott egy köcsög ukrán..
elkezdi nem látott, belenéztem a kocsiba tele zsákokkal és még a hátsó üvegek is le voltak sötétitve..
mondom csodálkozol hogy nem láttál bazdmeg..
a legközelebbire remélem el jutok..
Úgy látom túra kilőve.
TISZAVIRÁGZÁS: Infót kaptam a tiszaberceli Kérész Kikötőből, hogy arra a partszakaszra ma várják a rajzást, egyszer az életben legalább meg kell nézni! estefelé, 5 után kezdődik mindig a nagyja, sötétedésig. Én kimegyek megnézem aki gondolja tarthat velem.
Bár ahogy látom nem volt nagy érdeklődés!