Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FIGYELEM!
Dec:02 Motoros MIkulás Felvonulás! Gyülekező 11:00-tól a plázánál 12:00-kor indulás az utvonal: 12:00 pláza,12:20 Nyírpazony-kabalás, 12:45 Nyírpazony Gabi csemege ott szaloncukor osztogatás a gyerekeknek Jani papó Mikulásal minden motorost melleg teával várnak,néhány kanyar Nyírpazonyba aztán Nyíregyháza-oros felől körűbelűl 14:00 kor érkezés a korzóhoz ahol szintén egy kis szaloncukor osztogatás.
Minden motorost 40cm3-töl 20000cm3-ig mindenkit szeretettel várunk.
üdv: NYÍR1BIKERS
Mig 21-es.(Ha jól tudom,nincs Mig24-es )Vagy akkor legyen inkább már Mig 29 es
Na jahhh,hát ezt konkrétan elb...ták

Na az nagyon jó Vasárnap akkor ott leszünk csak a neten egy kicsit félreérthető volt ez a jegyvásárlás
A Bujtosi Szabadidő Csarnok hivatalosan megerősítette hogy bármikor lehet jegyet venni

Honnan tudom?
Ja,hát felhívtam őket

Aki nem hiszi,járjon utána: +3642-411-411(buszacsa)
Nos van igazság benne,de ott is megveheted,csak kicsit többért mint elővételben
Helósztok!Teremcrossra jegyek vasárnap ugye a helyszínen is megvásárolhatók lesznek majd mint mindig.nem csak elővételben, mert a honlapon mindenhol csak az elővételről van szó
Mala kondenzcsikot húzott ?
Tuti romlott sört ivott és sietett haza
Szia mala:Mint ha 1-Mig-24-es ment volna délután a Pazonyin,irigyeltelek:További szép estét mindenkinek.
1-skolbandita, 2-Bosszantó 3-?
ha az időjárás engedi én is szívesen megyek!
Rendben.
ok pont ott megyek el. 9 - 9:30- kor
5500 ft
Ha holnap jársz a debreceni úton a 107. szám alatt (volt vw autószalon) TROST autóalkatrész boltban átveheted. (beviszem)
mennyire biztos a másodika,nem elsejéről volt szó.
mi a pontos ára és hol vehetem át?
A használati útmutatóból készítettem:
mi a típusa? megnézném mennyivel tölt és miket tud, de érdekel a dolog.
Jelentkezők mikulásra:
1: Skoalbandita
Hali Skoalbandita!
Ha esetleg még szükséged lenne egy töltőre, nekem van egy (2011.03.24-én volt vásárolva 3 év garanciával) bontatlan, vadi új.
Ha érdekel, a blokkon szerepel a vételár.
Bocsi,mikumotorozásra!
Mala! Kellene egy kis felmérést csinálni,hogy ki jönne erre a mikukotorozásra?Legyetek szívesek kiírni,kire lehet számítani!Egyáltalán mennyien lennénk? (Persze normális időre vonatkozóan)