Egészen Tokajig? Át kell ezt gondolni mégegyszer húzós, nagyon messze van........
Tokaj csak megálló,ja úgy jó,leöltözni-felöltözni és elmenni egészen utánna Tarcalig.......
Ennek a bográcsozás-egyebeknek akkor van értelme ha már motoroztál párszor a bandával(ami manapság nehéz/kicsit szétvan) amúgy elég kicsi lenne a részvételi arány és még laposabb a hangulat.......
Samy @-re ment a Madai doki elérhetősége!
Bandi igazad van, hogy nem ide való,csak megpróbáltunk tanácsot adni egy szegény fogfájós motoros barátunknak,de legalább, most már mindenki tudja a fórumon, hogy hová érdemes menni fogorvoshoz!
További szép estét mindenkinek!
mennyire kínoz? na akkor kicsit leírom bővebben a tapasztalatom :D tőlem félősebbe emberrel nem találkoztam fogorvos terén, mert anno középsuliba még beletörték a fogam...de ez másik sztori xd a lényeg, hogy el kellett mennem és nekem őt ajánlották! Mire bekerültem hozzá falfehér voltam, bent szól hangosan a zene, ha kérsz kapsz injekciót ( de amúgy is ad, főleg ha látja hogy parázol :D) és mindig beszél, beszél és még vége nincs addig dumál, hogy elterelje a figyelmed! nekem bevállt, és most voltam húzatni , amit még anno beletörtek suliba! :) hálás vagyok érte neki
húzás, tömés, fúrás mint mondtam ingyenes. de ugye bármit meglehet csináltatni vele , de a többi már fizetős! szerintem korrekt árakon!
Nem hiszem el a sportmotoron fogorvosról beszéltek tiszta szégyen hívjátok fel egymást vagy keressetek fel 1 szájápolási fórumot, vagy fogorvos ismerőseiteket.
fogorvosi téma!
Fogfelépítés nemtudom mennyi, az viszont biztos, hogy a fúrás, tömés és húzás minden ingyenes, legalábbis ahova én járok :D pedig nem helybe megyek :D
sziasztok remélem nem zavarok kérdésem lenne, hogy nyiregyen ti mék boltot ajánljátok. 2t olajat akarok venni eddig ismerösöm hozta természetesen full sintetikus kéne dt-mbe 2500kőrül esetleg 3000 eddig agpi speed castrol power 1racinget raktam bele rem tudtok segíteni
Szia Samy!
A Leveleki fogorvos valóban nagyon jó,de nekem a Nyírmadai csinálta a fogam, aminek fúrás, gyökérkezelés után csak a fele maradt meg és úgy felépítette, mintha a sajátom lenne, mindezért 5.000Ft-ot kért, ami szerintem igen csak baráti ár.
Ja és úgy ki gyökér kezelte a fogamat, hogy alig éreztem valamit. Azóta hozzá járok, ha valami van a fogammal, nagyon meg vagyok vele elégedve!
Tokaj csak megálló,ja úgy jó,leöltözni-felöltözni és elmenni egészen utánna Tarcalig.......
Ennek a bográcsozás-egyebeknek akkor van értelme ha már motoroztál párszor a bandával(ami manapság nehéz/kicsit szétvan) amúgy elég kicsi lenne a részvételi arány és még laposabb a hangulat.......