Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egészen Tokajig? Át kell ezt gondolni mégegyszer húzós, nagyon messze van........

Tokaj csak megálló,ja úgy jó,leöltözni-felöltözni és elmenni egészen utánna Tarcalig.......

Ennek a bográcsozás-egyebeknek akkor van értelme ha már motoroztál párszor a bandával(ami manapság nehéz/kicsit szétvan) amúgy elég kicsi lenne a részvételi arány és még laposabb a hangulat.......
Tokaj csak megálló utána Tarcal bányató, fürdés bogrács. Így is unalmas?
Nyírpláza?

Eger?
Tokaj unalmas valami mást kellene kitalálni.
Hétvégén motorozás Tokajba?
Nagyon egyszerű. Át kell nevezni a fórumot Nyír1Bikers fórumra és kész is
A többiek meg mehetnek Szabolcs megye fórumra
Miért baj az ha a motorosok nem csak motoros témában segítik egymást?
Samy @-re ment a Madai doki elérhetősége!
Bandi igazad van, hogy nem ide való,csak megpróbáltunk tanácsot adni egy szegény fogfájós motoros barátunknak,de legalább, most már mindenki tudja a fórumon, hogy hová érdemes menni fogorvoshoz!
További szép estét mindenkinek!
nyugi, tudjuk mi is, azért írtam neki emailt, csak későn olvastam el, hogy emailt küldjek..legaközeleb erre figyelek ! s igazad van, ez nemide való
Nem akartam nagyon paraszt lenni, de lássátok be ez nem ide való,ez motoros fórum!
mennyire kínoz? na akkor kicsit leírom bővebben a tapasztalatom :D tőlem félősebbe emberrel nem találkoztam fogorvos terén, mert anno középsuliba még beletörték a fogam...de ez másik sztori xd a lényeg, hogy el kellett mennem és nekem őt ajánlották! Mire bekerültem hozzá falfehér voltam, bent szól hangosan a zene, ha kérsz kapsz injekciót ( de amúgy is ad, főleg ha látja hogy parázol :D) és mindig beszél, beszél és még vége nincs addig dumál, hogy elterelje a figyelmed! nekem bevállt, és most voltam húzatni , amit még anno beletörtek suliba! :) hálás vagyok érte neki
húzás, tömés, fúrás mint mondtam ingyenes. de ugye bármit meglehet csináltatni vele , de a többi már fizetős! szerintem korrekt árakon!
Bocsánat

Esetleg ha Csipetke válaszolnál légyszi mailban címem az adatlapomon.
Nem hiszem el a sportmotoron fogorvosról beszéltek tiszta szégyen hívjátok fel egymást vagy keressetek fel 1 szájápolási fórumot, vagy fogorvos ismerőseiteket.
És mennyire kínoz meg?
Amúgy közelebb lenne nekem mert majdnem szomszédok vagyunk, de ha jobban bele gondolok ott születtem ahol te laksz
fogorvosi téma!
Fogfelépítés nemtudom mennyi, az viszont biztos, hogy a fúrás, tömés és húzás minden ingyenes, legalábbis ahova én járok :D pedig nem helybe megyek :D
Bocsi( scbali) nen jól írtam az előbb a neved de te érted úgy is helló. .
Szia szkabi: Ott leszek,és még szerzek párat. További szép napot mindenkinek. .
A nyírmadai így leírva szimpatikus de az is van a legmesszebb.
Valami elérhetőséget tudnál adni?
sziasztok remélem nem zavarok kérdésem lenne, hogy nyiregyen ti mék boltot ajánljátok. 2t olajat akarok venni eddig ismerösöm hozta természetesen full sintetikus kéne dt-mbe 2500kőrül esetleg 3000 eddig agpi speed castrol power 1racinget raktam bele rem tudtok segíteni
Szia Samy!
A Leveleki fogorvos valóban nagyon jó,de nekem a Nyírmadai csinálta a fogam, aminek fúrás, gyökérkezelés után csak a fele maradt meg és úgy felépítette, mintha a sajátom lenne, mindezért 5.000Ft-ot kért, ami szerintem igen csak baráti ár.
Ja és úgy ki gyökér kezelte a fogamat, hogy alig éreztem valamit. Azóta hozzá járok, ha valami van a fogammal, nagyon meg vagyok vele elégedve!
Nyíregyiekről semmi jót én se halottam, ellenben én Nyírbogdányba járok fogorvoshoz :) ott nekem eddig megfelelt :)
Megyünk néhányan a Rabócsira jövő hét vasárnap kicsit bohóckodni!Akit érint a www.motorosnap.com-on tájékozódhat!
Üdv:Laci
Nyh-n nem de a levelekiről nagyon sok jót hallottam!
Üdv
Ismertek nyíregyházán olyan fogorvost aki nem dolgozik csillagászati áron de jó munkája van?
Most néztem a mukabeosztást, és ott lesze én is :D