Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,több 10 000-n laknak Kisvárda környékén,tehát van remény hogy ír valaki!
Sziasztok! Lakik valaki Kisvárda környékén? Ha igen, kérem írjon! Olvasom itt a topikban is, de e-mailomat is nézem: kadar96@freemail.hu

Üdv.
Köszönöm a debreceni ut 171 címet! 20 perc alatt végeztem és nagyon korrekt gyors volt minden. Sajna 90000-be kerül hogy a nevemen legyen, de a lényeg holnapra megvan! köszi.
Sziasztok! Történt egy kis baleset a pleximmel. Valaki nem tudna ajánlani Nyíregy környékén olyan céget aki gyárt motorokra plexit?( az se nagy baj ha nem Nyíregyi a cég csak ne legyen túl drága) (Yamaha tzr 125 1996.06.26 évjárat) Előre is köszönöm!
Jön a rosszidő. Ma sem tekergek............
http://kalkulatorlap.hu/atiras...

A teljesitményadót az fizeti akinek január 1.-én a nevén van a szekér!
Eredetvizsga: 17.000
Forgalmi: 6.000
Törzskönyv: 6.000
Gépjárműadó (régebben súlyadó, most teljesítményadó): 12-13.000
Átírási illeték ill. vagyonosodási adó: 34.000
Kötelező biztosítás (K&H): 14.000/év

Össz: Kb 90. 000 Ft
(600ccm/1999 évjárat)
150 ló 95 ezer új rendszámmal,eredet nélkül
Évjárat is számít
Demeg lehet több helyen is kérdezni,az nem kerül semmibe
Én meg vagyok velük elégedve,csak segítettem
Én 2010 ben írattam át a CBR-t a nevemre akkor 45 ezer volt+ biztosítás, most ugyanez a művelet 61 lenne....igencsak megszaladtak az árak sajna....
jótanácsként első legyen a kötelezö bizti
köszönöm a válaszokat. 3 éve adtam el az Xtz 750 motoromat , de nem is sejtettem hogy egy 1000 köbös motor átírása 86000ft lesz. Bevallom ez mellbevágot ...........
1 km -re lakom az említett vizsgahelytől. mennyi lett a végösszeg. nekem is eredet + átíratás kellene. Aztán lehet csapatni a kilométereket már amennyit a pénztárca enged. Így is kell még egy sisak és legalább egy kesztyű hogy csak a legszükségesebbeket említsem.
Debreceni u.171. a városból kifelé a Tünde u. után közvetlenül az Autó-Hifi stúdió előtt (jobb oldal)
Minden egy helyen.
Nekem volt eredetvizsga,de azt is intézik,tegnap du. mentem a papírokkal,reggel hoztam a forgalmit,meg új rendszámot is csináltak.
Ez azért jó,mert jó
Demecsert javaslom.
Nekem mindig gyorsan intézték az ügyeimet!
sziasztok leírná valaki mi a sorrend ha át akarom íratni a járgányt?
Eredetiség vizsgálat majd okmányiroda?
Hova vigyem hogy gyorsan meglegyen minden?
ezért nem jön mostanába motorozni
megyek mer négykor csörög a vek er
attól függ honnan nézed
melyk snoopyka?
snoopyka megpihen egy kicsit
Nem rég értem haza a melóból néztem hogy már megint nincsminta a gumin de ki volt a harmadik csak nem Baszterék kislánya anett?