Kedves motoros barátaim, cimboráim!
2012.06.16. azaz jövőhét szombaton egy kedves motorimádó ismerősünk (D. Petra) esküvőjén való részvételhez toboroznám a közérdeműt! :)
Az indulás helye: Nyíregyháza, Fazekas jános tér 10. az ovoda felöl. időpont: 15:30-45óra között.
Együtt megyünk majd a házasságkötő teremhez, nagy hanggal, lánggal, gumifüsttel! Kérek mindenkit, hogy aki tud, jöjjön el és szerezzünk ennek a boldog párnak egy felejthetetlen napot!
Hali!
Csak rajtunk áll hogy szervezünk- e valamit. Hétvégén pl tervezzük h megyünk Tarcalra a bányatóhoz fürdeni bográcsozni iszogatni. Akinek van kedve csatlakozhat.
helo! Nyiregyhzazi vagyok es most szeretnek egy motort vasarolni.. es lattam hogy van ez a Nyiregyhazi motoros kor. szoval az erdekel hogy mirol is szol ez..ismeritek egymast szemlyesen, mentek motorrozni,, egyszoval erdekel h hogy megy ez.
Hali!Bali-t én is tudom ajánlani!Vettem tőle gerincvédőt integrált lámpát meg fék és kuplung kart!A karok nem lettek jók és vissza is adtaa lóvét!Jó gyerek
Itt a sportmotoron hírdet egy srác.Mindenféle plexit árul.Én tőle vettem ha jól emlékszem 10+postáért fekete bubis plexit.Annyi hogy várni kell rá kb 2 hetet mire megérkezik.
Az a helyzet, hogy egy Kisvárdai emberke átvert és mivel Győri vagyok nem nagyon tudok lemenni személyesen. (Nem nagy összeg, de nagyon nem szeretem az ilyet...) Erre szeretnék embert találni, de a többit privátban.
Újabban a közelbe lesz valamikor kisebb túrák, összejövetelek?
2012.06.16. azaz jövőhét szombaton egy kedves motorimádó ismerősünk (D. Petra) esküvőjén való részvételhez toboroznám a közérdeműt! :)
Az indulás helye: Nyíregyháza, Fazekas jános tér 10. az ovoda felöl. időpont: 15:30-45óra között.
Együtt megyünk majd a házasságkötő teremhez, nagy hanggal, lánggal, gumifüsttel! Kérek mindenkit, hogy aki tud, jöjjön el és szerezzünk ennek a boldog párnak egy felejthetetlen napot!
Csak rajtunk áll hogy szervezünk- e valamit. Hétvégén pl tervezzük h megyünk Tarcalra a bányatóhoz fürdeni bográcsozni iszogatni. Akinek van kedve csatlakozhat.
én sem vagyok egy régi darab itt de én reménykedek egyszer összejön 1-2 nagyobb túra is.
Na, ez esetben viszont ne is írjál, mert akkor nem én vagyok a te embered.
Van egy olyan, hogy Rendőrség, nekik szóljál!
Bocs, most kaptam meg az értesítőt.
Valaki aki Kisvárdai tudna segíteni? Előre is köszönöm.