Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi megyünk! : )
Sziasztok!

Újabban a közelbe lesz valamikor kisebb túrák, összejövetelek?
Kedves motoros barátaim, cimboráim!
2012.06.16. azaz jövőhét szombaton egy kedves motorimádó ismerősünk (D. Petra) esküvőjén való részvételhez toboroznám a közérdeműt! :)
Az indulás helye: Nyíregyháza, Fazekas jános tér 10. az ovoda felöl. időpont: 15:30-45óra között.
Együtt megyünk majd a házasságkötő teremhez, nagy hanggal, lánggal, gumifüsttel! Kérek mindenkit, hogy aki tud, jöjjön el és szerezzünk ennek a boldog párnak egy felejthetetlen napot!
Hali!
Csak rajtunk áll hogy szervezünk- e valamit. Hétvégén pl tervezzük h megyünk Tarcalra a bányatóhoz fürdeni bográcsozni iszogatni. Akinek van kedve csatlakozhat.
szia.

én sem vagyok egy régi darab itt de én reménykedek egyszer összejön 1-2 nagyobb túra is.
helo! Nyiregyhzazi vagyok es most szeretnek egy motort vasarolni.. es lattam hogy van ez a Nyiregyhazi motoros kor. szoval az erdekel hogy mirol is szol ez..ismeritek egymast szemlyesen, mentek motorrozni,, egyszoval erdekel h hogy megy ez.
Köszi papó
Megkésve ugyan,de Nagyon sok boldog névnapokat kívánok a Norbiknak és Robiknak!(Sabató,Mala,Gyia,Kisdudu)
Aprilia Tuareg(Rotax127) gyújtás hibával nyíregyházán eladó. Motorja jó garanciát vállalok rá. I.á. 70000Ft.
Most olvasom, mit írtál.
Na, ez esetben viszont ne is írjál, mert akkor nem én vagyok a te embered.
Van egy olyan, hogy Rendőrség, nekik szóljál!
csobaik@citromail.hu

Bocs, most kaptam meg az értesítőt.
hétfőn vagy kedden napközben van kedve valakinek tekeregni egyet?
Isten éltesse a NORBERT-eket, holnap pedig a RÓBERT-eket!
köszi
Köszönöm a segítséget :)
Isten éltessen sokáig
http://www.sportmotor.hu/motor...

Valaki aki Kisvárdai tudna segíteni? Előre is köszönöm.
Hali!Bali-t én is tudom ajánlani!Vettem tőle gerincvédőt integrált lámpát meg fék és kuplung kart!A karok nem lettek jók és vissza is adtaa lóvét!Jó gyerek
ez a mailcíme:bali105gsxr@gmail.com
Itt a sportmotoron hírdet egy srác.Mindenféle plexit árul.Én tőle vettem ha jól emlékszem 10+postáért fekete bubis plexit.Annyi hogy várni kell rá kb 2 hetet mire megérkezik.
Szia! Tudnál adni egy elérhetőséget? Előre is köszönöm.
Motoros -motorost ver át? Nálam ez megbocsáthatatlan bűn......
Az a helyzet, hogy egy Kisvárdai emberke átvert és mivel Győri vagyok nem nagyon tudok lemenni személyesen. (Nem nagy összeg, de nagyon nem szeretem az ilyet...) Erre szeretnék embert találni, de a többit privátban.