Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Bár meg lett volna,csak nehezen
Igen, szerintem arra gondolt.
Az elkerülőn járnak, az pedig ott visz ki a 26-osra.
Bosch utáni Shell

Nagyjából ez lesz,de így már tudom,hogy melyik
Jaaa,tudom,az még odébb van,barcika felé a 26 bevezetőn. Tényleg,ott is van egy shell kút Okés
Nem igazán sikerül.
A Robert bosch parkot elhagyva, a felüljáró után jobb kéztől van a ford szalon és közvetlenül utána a kút.
Megpróbálom belinkelni:
http://maps.google.hu/maps?sad...
Tudom,erre gondolok én is. de ott nincs ford shell kút
Hali !
Szerintem a sajószentpéteri útra gondolt, a fakabát képzővel szemben van egy shell kút.
egyik barátomnak van eladó castrol power 1 racing 10w50 2200ft/l. 4l lenne eladó neki. akit érdekel az írjon már itt nekem. thx.
Semmi baj. Az izzó a legkevesebb. Köszi szépen Akkor már csak azt kell kitalálni,hogy melyik kútra is gondolt
Bocs nem volt időm netezni leghamarabb holnap este vagy szerda este tudom neki odaadni! Telón majd egyeztetek vele.nincs benne izzó!
SzatyiSV akkor jó lenne neked úgy,hogy mala elhozza az indexet? Az biztos,hogy ő gyorsabb a postánál,és neked sem kell vesződnöd a csomagolással.
Google maps! Mutasd meg ott,és megtalálom. Már nem tudom melyik rendőrire gondolsz.
Sziasztok! :)
Én a Tokaji úton van a motorport! Én azt tudom ajánlani :) eddig minden problémámat megoldatta, és teljesen korrekt!
a ford szalon mellett van egy shell
Szevassz jancsiur: Őszinte részvétem gyalázat amit művelnek 1-páran,Beképzelt nagy képű köcsögök Tisztelet a kivételnek.
Ott van szemben a shell,nem oszt,nem szoroz :D
Lukoil van a rendőrgyár mellett. Tedd be a Sprinterbe a CBR-t délután menjünk egy kört Lillafüreden
Ott a Tesco-Obi kombónál? A 26 elején? Hogyne tudnék. Sőt,nagyon jó lenne,ha el tudnád hozni,mert a posta addig ülne rajta,amíg ki nem kel
kitunál jönni a shell kura a rendör koli nál?
Nekem megfelelne úgy is.
Ha gondoljátok én jövőhéten minden nap megyek kazincbarcikára el viszem ha gondoljátok olyan fél 8 köröl vagyok miskolcon minden reggel
nem baj nem is versenyre megyünk