Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

május 27.-én túrát tervezünk aggtelekre és környékére , lehet elnézünk lilafüred felé is 3-400kmre kell számítani eddig 7en leszünk akinek van kedve jönni jelezze!
Szatyi és mala közbenjárásával
Neked is külön köszönöm,hogy elhoztad
isten éltesen Szesze!
Isten Éltessen szeszefz6
Köszönöm,megkaptam! Egyben épen egészségesen. Holnap összerakom
n.dani megkaptad?
Oké,de már csak reggel hívlak fel,ha nem baj. Sőt,nem is én foglak hívni
Mennyi? Nekem 6 körül akarta adni a helyi bolt,de várnom kellett volna 2 hetet.. Teljesen mindegy,hogy karcmentes,vagy sem,a lényeg,hogy jó,egyben van és működik. Idővel úgyis szeretném ledesre cserélni.
n.dani hát nem karcmentes, de ennyit mindenképp megér mert az új 12e ft a Suzukinál.
változot a pogram nyék felöl megyek kicsit későb érek oda hívj fell és megbeszéljük
Neked meg köszönöm szépen az indexet.
Rendben. Köszönöm szépen. Akkor holnap 7:30 a Ford melletti Shell kúton? Nekem ez az időpont nem lesz jó,de édesapám elmegy érte,szerintem nem kerülitek el egymást. Integess az indexszel,és tuti megtalál
tel sz¨.703679528
Odaadtam a feleségednek!köszi
nekem jó
bocs csak melóztam ma leviszem neked mala ha jó? vagy pazonyba a kisboltba ha beadnám?
Majd szól,biztos nem ért rá eddig Ha más nem,marad a posta
még szatyi nem kereset meg hogy elvigyem
Na,már a hely is megvan,meg minden,csak jönnöd kell Majd annyi,hogy azért egy telszámot dobhatnál,bár úgyis megtalállak Meg mielőtt jössz,szólj
Üdv mindenkinek!
Keresnék olyan Y összekötőcsövet amivel ki lehet iktatni a katalizátort a Honda cbr 1000 rr '06-os motoromban!Aki bármilyen megoldást, vagy szerelőt tud aki tudna nekem segíteni megköszönném!
Bújj már el egy kicsit,elrontod az üzletem Nos eddig hányan jelentkeztek a tájtúrára? Az ingyen kaja nem hangzik rosszul.
Nyírtét tájtúra 2012.05.27
Gyülekező: 7 – 8 Nyírtét, Fő tér
Megnyitó: 9:00
Indulás a tájtúrára (74 km): 10:00

... Érkezés Nyírtura benzinkút előtti terület: 11:00
Safety- Hungary biztonságtechnikai bemutató
Indulás Kemecse 11:30

Érkezés Kemecse Általános iskola: 12:30
Indulás Sóstó Múzeumfalu: 13:00
Érkezés Sóstó Múzeumfalu: 13:30
A járművek részére kapunyitás csak tájtúra megérkezésének időpontjában történik
A korábban érkezők az úttest mellet kialakított parkolókban állhatnak meg és belépő jegy ellenében mehetnek be a Múzeumfaluba
(A tájtúrával érkező járművel és tulajdonosai térítés mentesen mehetnek be a Múzeumfalu területére)
Ebéd:14:00 (babgulyás, paprikás-krumpli)
Ebédet csak a tájtúra megérkezését követően tudunk biztosítani a nevezéskor (nyírtét) kiosztott ebédjegy ellenében
Ebéddel egy időben ügyességi verseny szóló és oldalkocsis kategóriában
Motor hangerő 800ccm fölött
Illés Tóni hangutánzó művész

Indulás Nyírtét 15:30
Érkezés Nyírtétre 17:00

15:00 Finálé
Kossuth út
A záró helyszín a forgalom elől elzárt területen történik
A forgalomirányítók csak a rendőri felvezetéssel megérkező járműveket engedik be a helyszínre
A finálé helyszínén parkoló járművek csak a rendezvény befejezése után távozhatnak el ezért a korábban távozni kívánó járműveknek javasoljuk a kijelölt parkírozókban történő megállást

Roxan zenekar fellépése
Illés Tóni hangutánzó művész
Street Fighter bemutató

Angyal Zoltán
Herceg Balázs
Debreceni SRT

A program egész ideje alatt a Keleti Motoros egyesület gyűjt a Nyírtéti Tündérkert óvoda eszközfejlesztésére
Nyírtétről tud valaki valamit azon kívül, hogy 27-én lesz?