Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm! Hol keressem?
Helló
Nánási Gábor-t kerezsd
Sziasztok! Vettem egy K5ös 1000 es gixert, és kellene nekem valaki, aki ért hozzá, és megbízható! Olajcsere, olajszűrő, fékolaj csere, stb... előre is köszönöm a segítséget! :)
Fú,jó nagy tankja van
mala ez a gép bérelhető
Jó egészséget a családnak! Nagyra nőjön ez a fiú! Üdv az anyukának!Látod jót tett a motorzúgás és a hangokra előbujt a kiscsákó!
köszönöm srácok sajna egy kicsit ma szétcsúsztam
igy 44 óra alvás nélkül és most lecsaptunk a szomszédal egy két fellest az emeséböl
de minde3n oké nagyon fegyelmezet nem sírós baba pár pil és rakok képet
Gratulálok
Egészséget,boldogságot nektek
Gratulálok Mala!
Gratula Mala . .
Tisztelt MALA Úr ! ( Attila )

Enged meg hogy mi is szivből gratuláljunk , és jó egészséget kívánjunk !
köszönöm mindenkine a jó kivánságot jólvan Adri is meg Milán is majd iszunk rá egyet + mégegyet + ........................ kitudja hányat
Gratulálok Mala!
A legfiatalabb Nyír1Bikers-es csaj mellé, ma hajnalban megérkezett a legfiatalabb Nyír1Bikers-es motoros kis srác M.Milán!
Üdvözöljük nagyon sok szeretettel édesanyjával, Adriennel együtt! Jó egészséget kívánunk nekik, neked pedig gratulálunk Mala Papó!
Nyugodjon békében,
Gratula srácok! Az én motorom megadta magát, különben lehet ottlettem volna.
http://www.szon.hu/motoros-mik...
Jó , kényelmes , aszfalton hibátlan de amire vettem már csak megalkuvásokkal használható , nem gyártanak igazi endurot . Keres meg valamikor , mesélek 3-ig megtalálsz az új csarnokban
Köszi a szervezőknek ,és a pazonyiaknak remek délután volt.Remélem jövőre is lesz miki motorozás.GRATULA
oké
mindenkinek nagyon tetszett és mremélik jövőre is vissza térünk
Küld már el nekem a videót mailban Köszönöm
116jkl(at)gmail(point)com
Etz250/1 milyen az új gép?
Mala!
Légykedves eljuttatni KÖSZÖNETÜNKet a GABI csemege vendéglátóinak!
Megvan! Köszönöm!