Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy néz ki nekem is jó lesz a fék addig
nem lesz ök inkáb ne kisérgesenek
Köszi szépen még 1 kérdésem lehetne?:) rendőri kiséret vagy ilyesmi lesz vagy nem?
nagyon tetszik a kesztyu:-D csinalok, majd egy karacsonyi bevasarlat:-D de amit mutattal kesztyut, nagyon tetszik:-)
ma mar nem zaklatok tobbet senkit xd
elmennek en most is, de ho vegen? fizetes elott :-) nem a legjobb dontes lenne...ures zsebbel, mert csak a szivem fajdulna meg:-)
de koszi a lehetoseget:-D
Szia!

Rendes ember tűnik az eladó, hogy Pestről elhoz Neked Nyíregyházára egy 10 e Ft-os nadrágot próbálni... A garanciára figyelj majd.

Kesztyűből meg "Dunát lehet rekeszteni", 8 -9 e Ft körül már jók vannak (nálunk például a Shox Track népszerű), nézd meg itt: http://showbike.hu/index.php?p... és gyere be a boltba próbálni
hello:-D
igen igen, pontosan ettol felek en is, hogy nyaron meleg, osszel meg huvos lesz...:-S de megkerdezem az eladot, hogy neki mi a velemenye errol:-)
es szo nelkul felajanlotta, hogy elhozza hogy probaljam fel.
na mindenesetre vagy fourseason lesz vagy ez..majd meglatom. de akkor most kerem a felprobalast, meglassuk milyen hideg vagy meleg:-D remelem azert valamennyire szellozni fog...
de ha mar ilyen segitokesz vagy:-D az itt megsporolt arat nalatok majd szeretnem levasarolni, mert meg kellene valami motoroskesztyu:-) ha megkerlek, valami ajanlatot tudsz adni?:-D mert mar mindent tudsz mire kellene:-D
koszonom:-)
megyek pihenni xd
de ha felkelek elolvasom mit ajanlasz:-)
Szia!
szívesen, máskor is

A bőrnadrágról: IXS-et nem forgalmazunk, ezért nem akarom se fikázni, se dicsérni. Általánosságban egy biztos, ne vegyél semmilyen nadrágot anélkül, hogy felpróbáltad volna! Legyen rajtad legalább 10-20 percet, mert saját magadon kell érezned, hogy kényelmes-e (plusz hozzá kell számolni, hogy minden bőr egy kicsit tágulni fog a hordás közben). Plusz az ilyen netes vásárlásnál figyelembe kell venni, hogy legtöbbször nincs garanciád, ha felfeslik a varrás vagy bármi más baja lesz (és ez simán előfordulhat), nem tudsz senkihez fordulni...

Az meg, hogy bőr vagy cordura, sokszor "hitbéli" kérdés, én mindenesetre rövid távon való, rendszeres motorozáshoz praktikussági és kényelmi szempontok miatt a cordurát szoktam javasolni.
Hello!
nagyon szépen köszönöm a mindenre kiterjedő válaszod! Ezek szerint nekem az esőnadrág nem a legjobb megoldás, mert a motoron nincs annyi hely, hogy elrakjam :S így maradna egy cordura nadrág és mint írtad is
bergen vagy four season! a kifutó modelleknél tényleg az a gond (és köszi a belső infót, hogy dec.1től lesz aktuális) hogy az én méretem nem átlagos, KICSI:D mivel kabátból is XS méretű kellett rám...:S:$ Tehát erősen kétlem, hogy lenne rám való! Tudom ez nem reklám helye, de nagyon korrektek voltatok! Viszont mindenesetre más oldalakon is szoktam nézelődni és találtam egy méreteimnek megfelelő nadrágot! ha megnéznétek, hogy megéri e az árát és véleményt mondanátok e róla, megköszönném!
http://www.kepesmotor.hu/bor_n...

az ára jónak tűnik, de nem tudom mennyire praktikus nyáron mert ugye bőr és ősszel meg elég hűvös, bár lehet hogy pont annyira szellőzik, mint amennyire kell? mert ha bemennéka munkahelyre úgyis levenném, tehát csak a motorra kellene...
6-22ig használnám:)
köszönöm szépen mégegyszer a választ és a segítséget!
további szép napot!
Ja meg másolom a hülyeséget
December 4-én VASÁRNAP
Ja bocs ez az előbbi simsonmisinek,meg mindenkinek is aki két keréken nyomja
Ja meg benzinmotor hajtja
Mikumoci 2011
dec.4 péntek 12:00 Plázánál gyülekező 12:30 indulás a városba egy kör,majd megállunk a korzónál stb.
A baumaxban ha sok pénzed van rá
A metróban ha nemsok
Szia!

szóval legelőször azt kellene eldönteni, hogy normál, cordura nadrágot szeretnél vagy "csak" esőnadrágra van szükséged. Mindkettő másra jó. Az esőnadrág kifejezetten akkor hasznos, ha motorozás közben elkap egy nagyobb eső, előrángatod a tank alól vagy a dobozból, felveszed, tutira vízhatlan. Viszont ezt hosszabb távon (rendszeres munkába járáshoz, folyamatosan) nem mindig kellemes hordani, mert - polieszterből van - befülled, főleg nyáron. Természetesen ez alá kell mindig egy normális motorosnadrág is. (egyébként a Delta és a Zip közül a Zip talán egy kicsivel praktikusabb az oldalsó cipzár miatt, a Delta olcsóbb. Mindkettő Difi márkájú, szóval a kiváló minőség garantált)

Ha normál cordura gatyát veszel, akkor azt mindig rajtad ehet, amikor motorozol. A kib...szott nagy monszunesőket kivéve pedig ezek is vízállóak. Egyébként meg:

Fourseason textilnadrág: a legpraktikusabb gatya, mert kora tavasztól késő őszig kényelmes viselet

Ventex motoros textilnadrág: ez kifejezetten nyári hálós gatya, csak nyárra vedd meg, tavasszal/ősszel fázni fogsz benne

Team motoros textilnadrág: ebből adunk el a legtöbbet, a visszajelzések szerint baromi kényelmes (és ha jól emlékszem, a Bergen dzsekiddel is összecipzározható, azért ezt csekkold a boltban)

Bergen motoros textilnadrág: ez egy nagyon jó ár-érték arányú cordura nadrág, a normál minőségű cordura gatyák közül ez a legolcsóbb a piacon 16,900-ért (Shox Bombaáras kollekció része)

Amit leírtál, ahhoz én a Four Season-t vagy a Bergen-t ajánlom.

Megnéztem egyébként a Shox téli akcióját (dec. 1-től lesz publikus), a Qualitech túranadrág plusz a Defender (kantáros gatya) lesznek akcióban (kifutó modellek, tehát nem 100%, hogy lesz a méretedben), a többi közül más nem, sajnos
Valaki tudja hol lehet mikuruhát kapni?
-a a város!
Így nyomnánk:
Vásároljunk be , (elfér a másik mellett) oszt GO ! lehet veretni
Saccolom a fílinget
Honda XL 500 volt valamikor nekem is a játékszerem
hát városban jobban el lehetne szórakozni egy ilyennel mint a mieinkkel... nagyon fasza a videó!
Lackónak kedvcsináló
Ha unod a főutakat:
http://youtu.be/qmaLVZjZ5z8
Delta motoros esőnadrág
Zip motoros esőnadrág

először ezen a 2őn akadt meg a szemem, mivel nyaranta sokat motorozom (munkabajárás miatt) és ha elkezd esni az eső, akkor nemtudom, hogy melyik lenne a hatásosabb
esetleg néztem még "normál" motorosnadrágból is 3 félét, mivel tőletek vettem a kabátot is
Shox Bergen, a textilkabátot gondoltam, hogy veszem hozzá alsót is, csak az ára most húzós :S azt nemtudom hogy akcióba lesz e!
esetleg ezeneken gondolkoztam...
Fourseason textilnadrág ----- ezért nagyon fáj a szívem
Ventex motoros textilnadrág
Team motoros textilnadrág
Bergen motoros textilnadrág
ezeken variálok...leginkább az ár lenne döntő, bár tudom, hogy ilyenkor nem annak kellene dönteni , viszont a pénztárca szűkös..azért a Fourseason..az IGEN :)
mit tudsz ajánlani? nyáron szinte mindennap járnék benne és természetesen, reggel, délbe , este egyaránt, ha fontos...motorozni késő őszig sőt az első hóesésig szoktam menni :) tehát ezek alapján tudsz segíteni? :)
Sziasztok azt szeretném kérdezni h akkor hánytol esz a mikulás motorozás?:) honnan indulunk és meddig meünk?
Szia, csipetke!

Milyen ruhát néztél nálunk? Esőnadrágot vagy normál motoros gatyát akarsz venni? Hátha tudok segíteni.

Üdv
Showbike