EMLÉKESZTETŐ!
.4 vasárnap motoros mikulás felvonulás gyülekező12:00 pláza 12:30 indulás kérlek legyetek pontosak mert várnak ránk a kis lúrkókaki meg teheti hozon magával egy kis szaloncukrot a gyerekeknek
sziasztok!
tegnap sikerult kielgito valaszt kapnom, hogy melyik es milyen nadragot lenne erdemes vennem.
de most a kesztyuvel vagyok ugyanigy:-S
tehat cordura vagy bor? fokepp rovid tavra vennem meg, ugye mint irtam, munkabajaras es 50-100 km turak maximum...a showbike honlapjan nezelodom epp es teljesen tanacstalan vok:-) annyi fele va, csak jol kellene valasztani:-)
Azon én is csodálkozom h él, mert rengeteg ember van akit átbaszott, nem semmiért szűnt meg a telószáma, weboldala, nick neve, email címe...
Véletlen vettem észre itt a fórumon az új MV/X nick nevével, de már írni sem mer, mert nem tud mit hazudni...
Annyira nagy szája volt hogy neki Mv-je van a sok melóból, erre 20eFt-ot nem tud kinyögni 1 év alatt...
Az biztos h nem hagyom annyiban és szólok ha úgy van!
Dögei vagyok, Kisvárda mellől :D Tervezitek a mikulás felvonulást? :)
Jó ötlet :D Mennék én is, csak nincs kész a mocim, mert most vettem meg :)
De mindenkinek jó szórakozást :)
A sok, és a nemsok között mennyi a különbség?
300 ft különbségért, nem igazán érné meg kiautókázni a debreceni út végére
Tescoban láttam tegnap 1700-ért, az sok vagy nem sok
.4 vasárnap motoros mikulás felvonulás gyülekező12:00 pláza 12:30 indulás kérlek legyetek pontosak mert várnak ránk a kis lúrkókaki meg teheti hozon magával egy kis szaloncukrot a gyerekeknek
Nem tudom ki segítene,merthát csak két személyes a paripa és valakinek be kellene segítenie
tegnap sikerult kielgito valaszt kapnom, hogy melyik es milyen nadragot lenne erdemes vennem.
de most a kesztyuvel vagyok ugyanigy:-S
tehat cordura vagy bor? fokepp rovid tavra vennem meg, ugye mint irtam, munkabajaras es 50-100 km turak maximum...a showbike honlapjan nezelodom epp es teljesen tanacstalan vok:-) annyi fele va, csak jol kellene valasztani:-)
Véletlen vettem észre itt a fórumon az új MV/X nick nevével, de már írni sem mer, mert nem tud mit hazudni...
Annyira nagy szája volt hogy neki Mv-je van a sok melóból, erre 20eFt-ot nem tud kinyögni 1 év alatt...
Az biztos h nem hagyom annyiban és szólok ha úgy van!
Jó ötlet :D Mennék én is, csak nincs kész a mocim, mert most vettem meg :)
De mindenkinek jó szórakozást :)
Múlt héten 2000 volt...
Vagy már romlik a látásom
OBI: 999.- a mikuruci
300 ft különbségért, nem igazán érné meg kiautókázni a debreceni út végére
Tescoban láttam tegnap 1700-ért, az sok vagy nem sok