Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húsvétkor A Nyíregy-Bikersesek nyáron nem motoroznak
Ment email az itteni címedre!
Köszönjük,hogy ilyen sokan eljöttetek,jó kis csapat verődött össze.Külön köszönet a krampuszlányoknak!Reméljük mindenki jól érezte magát.Az időre szerintem (decemberhez képest) nem lehet panaszunk.Persze jobb lett volna, ha száraz út vár bennnünket, meg 25 fok -de az már nem mikumotorozás akkor Köszi a részvételt mégegyszer és a fotósoknak egy nagy pirospont! Köszönjük a Pazonyi támogatást.Finom volt a szendvics és jólesett a forró tea Viszont van 1-2 dolog amin finomítani kellesz és meg kell beszélnünk, mint feltételeket és mindenki ahhoz tartsa magát legközelebb!De ne rontsuk itt az ünnep fényét.Szép volt, jó volt, jólesett
Gratula,jók a képek
Nekem a bajor Jeti túszul ejtette a fékkaromat,a régivel meg nedves időben már gáz
De hallottalak benneteket
Végignézegettem a képeket! :) fantasztikus lehetett :D
De nem csak télen kellene ilyet csinálni!
Húsvétkor is lehetne valami hasonlót!
Egy elérhetőséget dobjál már, holnap meg -nélek?!
Öcsiboy érti a dolgot !
hétfőn esetleg, ha csak nem jelentkezik más akinek szakmája esetleg!
Nem vagyok nagy sz.gép guru, ezért lehet, hogy igénybe venném valaki segítségét, hátha visszacsinálható a dolog?!
Memória kártyáról ki lehet kukázni a képek egy részét ha nem formáztad ! :)
Szia
File recovery még vissza tudja állitani a törölt adatokat. Csak ne legyen adatmozgás a kártyán addig!
Papó nagyon hivatalos voltál
Nekem is 9 percet vett fel a kamera
Próbálom feltölteni...
Nekem megvan az egész

valahogy szétosztjuk
Ilyen kéréssel már nem is mertem előhozakodni!
Pedig az lenne a legjobb megoldás!
Amik maradtak:
akkor menyünk mégegy kört
Fiúk, sajnos szomorú hírrel kell szolgálnom!
Valahogy elbasztam az átmentést és a felvonulási videók törlődtek egy pár képpel együtt!
Bocsánatot kérek mindenkitől!
Fasza volt!
Indulás a plázától